Z vejce, kari a solamylu si umícháme kašičku, do které zamícháme nudličky masa a mrkve. Vše v kašičce dobře obalíme a dáme do chladna alespoň na dvě hodiny proležet. Na pánvi s rozpáleným olejem si masovo-mrkvovou směs orestujeme dozlatova a dokřupava, pak ještě trochu osolíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Siváková
|10. 11. 2016 10:10
Skvělé a snadné jídlo, děkuji.
Míša
|1. 4. 2014 19:39
Nejsem moc zkušená ve vaření ale na základě takových receptů mi přítel neumře hlady :-)) , do složitého vaření se pouštím jenom v sobotu :-) .
Bezecná Lenka
|27. 7. 2013 19:31
Nakládané maso je u mně doma pořád, protože na velké vyváření nemám čas a popravdě hlavně náladu. Takhle vždycky sáhnu pro nějaký steak nebo maso na čínu atd.a mám vystaráno, hlavně že se neodbýváme a že je jídlo v cukuletu hotové. Masíčko s mrkví je také skvělá možnost jak rychle nakrmit hladové krky a vědět, že se dobře najedí. Určitě nebylo naposledy, děkuji vám za recept, Lenka B.
Miluška
|25. 1. 2013 14:58
na odležení bohužel nebyl čas ale i tak to bylo vynikajicí,děkuji
Zdibová
|28. 4. 2012 20:31
Dělala jsem je podruhé a jestli můžu poradit tak smažte nudličky na teflonce, kde se masíčko nebude přichytávat, dneska se mi na obyčejné pánvi trochu chytalo na dno, jinak bylo opět vynikající :-P :-))
Pavla Pýchová
|6. 2. 2012 15:49
Bezva recept, zase ho brzy udělám!
Hlaváčková I.
|14. 9. 2011 14:47
Je to bezvadný recept, mrkvička zůstává hezky kousavá a tak jí sní i můj syn, který nesnáší vařenou zeleninu stejně jako jeho otec ;-) :-)) .
Martina M.
|7. 8. 2011 10:09
velká dobrota, už mám naloženo i na zítra pro naše ;-) :-)
janka
|17. 5. 2011 14:12
vyborny recept, doporucuji vsem
bobca
|22. 4. 2011 21:48
mrkev snad i lepší byla a to je co rict! Vrele diky :-*