Maso dle vlastního výběru pokrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na rozpálené pánvi s trochou oleje dozlatova. Maso z pánve vyndáme, udržujeme v teple a do výpeku nasypeme na plátky, půlkolečka nebo tenčí hranolky pokrájenou cuketu a též smažíme za občasného promíchání dozlatova. Po osmažení cuketu osolíme, posypeme kari kořením dle chuti, ještě krátce osmažíme a odstavíme. K cuketě vlijeme rozmíchanou zakysanou zakysanou smetanu pokojové teploty, promícháme a je-li třeba, podle hustoty zakysanky, přilijeme maličko převařené vody.
Podáváme buď tak, že maso v pánvi smícháme společně se smetanovou kari cuketou nebo nandáme na talíře každé zvlášť. To už záleží na chuti a oku každého, výborné to bude v obou případech.