Usmažíme slaninu s cibulkou, po třech minutách vyjmeme osmaženou cibulku se slaninou a tuto směs vložíme do misky. Přilijeme olej. Rozpálíme ho, poté vložíme maso smažíme asi 10 minut, poté přilijeme smetanu u toho to receptu je velmi důležitý omastek nevynechávejte ho. Ke konci přilijeme víno.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marie Nováčková
|12. 4. 2006 17:14
Kdy se přidává máslo, když se má přilít olej, který není v ingrediencích uveden a co s tou slaninou s cibulkou v misce a co se sýrem, pokrm se jen posype nebo se nechá rozpustit v omáčce? Maso se krájí nebo ne a solí se nebo ne ?
Katka Seifertová
|9. 6. 2005 09:26
Je to opravdu výtečnéééé, každý si bere recept :)
Karel Raciolka
|31. 5. 2004 12:02
Je mňamka.Ahooooooooooooj
Věra Učáková
|13. 5. 2004 18:46
Bylo to výborné.Pochutnala si na tom celá rodina.Vřele doporučuji.