Maliny dáme do kastrůlku a necháme krátce povařit s troškou vody. Pak je přecedíme a propasírujeme přes cedník. Semínka vyhodíme a malinovou šťávu doplníme do 0,5 litru tekutiny, kterou osladíme dle chuti, přidáme pudink, zamícháme a povaříme do zhoustnutí (jako pudink).
2
Zakysanou smetanu rozmícháme s vanilkovými cukry. Do mističek (skleniček) lijeme střídavě čirý malinový pudink a ochucenou smetanu. Necháme dobře vychladit. Dozdobíme malinami, případně i šlehačkou a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Maruška
|19. 7. 2016 22:02
Je to úžasné a za tenhle super receptík moc moc děkuji <:-) :-* .
Jana W.
|14. 11. 2015 13:00
Potrebovala jsem uvolnit misto v mrzaku na zabijacku a po malinove lahudce se jen zaprasilo. Kazdy ma masa dost a tohle bodlo a dokonce i reznik si dal.