Když dáte místo mletého masa kuřecí prsa nebo plátky, mělo by to být jako z reklamy maggi nápady. A kdo chce a může, dejte místo mléka smetanu, pak bych už ale asi vynechala pomazánkové máslo.
Maggiho steaky... Jedním slovem neopakovatelná pochoutka. Tvrdý chléb nakrájíme na krajíce. Pokapeme polévkovým kořením "vitana" nebo "maggi".Do chlebů nacucaných kořením můžeme ještě vetřít hořčici. Pak rychle opékáme po obou stranách na tuku. Netřeba říkat,že je dobré použít rozpuštěnou slaninu. Hotové horké steaky podává labužník s jakoukoliv mezinárodní oblohou k hovězímu masu. My se při pojídání této lahůdky budeme na oblohu dívat....Antonín Tony Linhart: První trampská kuchařka....Tak to jen pro legraci.:-)))Maggi v kuchyni nevedu, ale u nás se libečku zase říká "babiččino maggi".Ono je to opravdu podobné....A ty steaky nedělejte:-)))
slovo "maggi" nemůžu ani slyšt, zvlášť v případě, kdy se podává dětem!! větší svinstvo na naše trávicí ústrojí légalně prodáváno, jako ochucovací prostředek neznám! mimo jiné obsahuje glutaman sodný, což by malé děti vůbec neměli! libeček skvělá bylinka!!tento recept snad také:-)
U vás se jí chleba s maggi ? no to musí být síla. Tu upatlanou páchnoucí skleničku jsem naposled viděla v lednici asi tak před čtyřicet lety. Zato libeček celá léta úspěšně pěstuji na balkoně, takže určitý rozdíl v tom přece jen asi bude.
Libeček je hodně aromatická bylina a někomu může být až nepříjemná. Naše děti milují chleba s máslem a posypat jemně nasekaným libečkem a pokapat skutečným maggi. Pochoutka.
I můj 10-letý syn,když ochutnal na zahrádce libeček řekl,že to chutná podobně jako maggi.Něco na tom asi bude,jelikož můj syn určitě nebyl jediný,komu ten libeček maggi připomněl..o))
Že by libeček byl nazýván maggi chudých slyším poprvé. Každopádně mi přijde, že libeček dokáže v polévkách, omáčkách, salátech, ale i na mase udělat zázraky, což o maggi říct nemůžu.
Tak třeba pro to, že libeček je nazýván maggi chudých. Ale původní záměr byl pokusit se o náhražku za ty pytlíčkové přípravky Vitany a Maggi.
Maruško, proč ten nezvyklý název. Je to přece Zapékané mleté maso. Navíc to kořeníš Podravkou a nazýváš to Maggi. Jinak moc pěkný recept!