Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s francouzskou…
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Kretské tzatziky
Sekaná podle Itala
Ořechový štrůdl (závin)
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše