• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Langoše II.
Napište svůj komentář k receptu

Langoše II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 49
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Langoše II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • sůl
    • 20
      g droždí
    • 4
      dl voda
    • cukr
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Z vlažné vody, cukru a droždí necháme vzejít kvásek, který vlijeme do nepatrně osolené mouky a zaděláme těsto. Necháme pod utěrkou asi půl hodiny kynout. Pak přeneseme na pomoučněný vál a rozdělíme na 8 dílků. Rukou těsto vytáhneme na placku velikosti pánvičky a smažíme po obou stranách na rozpáleném tuku.
2
Langoše podáváme horké, sypané pískovým cukrem a skořicí, nebo je potíráme třeným česnekem rozmíchaným v troše vlažné vody. Můžeme potřít kečupem a sypat strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Langoše: recept na základní těsto

Langoše: recept na základní těsto

Langoše

Langoše

Langoše s avokádem a lososem

Langoše s avokádem a lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miša | 11. 11. 2016 18:18

    Výborný recept, není ani třeba nechávat kynout, krásně se nafouknou na pánvi a jsou měkké. :-))

  • Iveta Jurčová | 17. 8. 2016 13:38

    Výborné lángoše. Jednoduchá a rýchla príprava.

  • Iveta Jurčová | 17. 8. 2016 13:33

    Vynikajúce lángoše. Jemné a jednoduchá príprava.

  • Iveta Jurčová | 17. 8. 2016 13:32

    Vynikajúce lángoše. Jemné a jednoduchá príprava.

  • allena89
    allena89 | 3. 8. 2016 09:47

    Výborné, langoše, jak mají být!

  • světlana | 22. 5. 2014 17:06

    naše děti si je hrozně zamilovali a dělám je téměř každý týden. :-)

  • Lestat | 23. 1. 2014 23:35

    super!! Děkuju za skvělý recept :-)

  • Jarda | 25. 12. 2013 18:45

    Recept jsem teď vyzkoušel a je výborný. ;-)

  • Milli1 | 6. 6. 2013 13:09

    také se musím přidat a mluvit o těchto langoších jen v superlativech, zkrátka jsou úúúúúúúúúúúúúúúúúžasné díky <:-)

  • Pája | 23. 11. 2012 20:02

    Super recept na opravdu levné a výborné langoše :-*

  • alli17 | 20. 12. 2011 20:08

    skvělé 1*

  • dymlik | 23. 9. 2011 14:48

    Langoše jsou úplně vynikající!!!! Dlouho jsem hledala recept a todle je fakt jednoduché a hrozně dobré!!!!!!!!!!!! Jen jsem místo čerstvého droždí dala sušené (=jeden sáček = na 500 g mouky) a povedly se!!!

  • Tom | 30. 5. 2011 12:54

    Musím taky pochválit :) Konečně nějaký dobrý recept...

  • Petra | 26. 3. 2011 18:04

    Jsou opravdu výrné :-)

  • Olča | 13. 3. 2011 22:14

    Dnes jsem dělala k večeři a manžel se oblizoval a oblizoval :)

  • Petra T. | 19. 2. 2011 21:25

    Langoše jsem dělala a jsou výborné :-),všem nám moc chutnali a určitě je budu dělat zas.Dávám 1*

  • Francek V. | 31. 10. 2010 16:41

    Jsou výborné. Pochutnali jsme si všichni.

  • Věra V. | 24. 10. 2010 16:45

    Stačí pytlíčkové droždí nasypat do mouky, na půl kila mouky půl pytlíčku a nemusím čekat na žádný kvásek. Dobrou chuť!

  • petra | 8. 10. 2010 18:50

    to je hnus

  • Hana Jelínková | 1. 10. 2010 12:22

    Tyto langoše dělám dost často.Do těsta dávám ještě trochu drceného kmínu. Smažím je ve friťáku. Navrch si dáváme lisovaný česnek se solí a trochou vody, strouhaný sýr, popřípadě ještě kečup

  • Lenka Jelinkova | 27. 9. 2010 18:24

    fakt dobrý

  • Vendula Tesařová | 23. 9. 2010 10:43

    výborné těstíčko

  • Veronika Lindner | 20. 9. 2010 18:48

    Tak recept moc chvalim.Kamaradka tam teda dava misto vody mleko,ja to zkusila s tou vodou a je to taky vynikajici.A pak jeste pomazat cesnekem,kecupem a syr,no basta!Davam velkou jednicku!

  • Jan Straka | 12. 9. 2010 20:08

    zkuste zakysanou smetanu s česnekem.

  • Tereza Kalinová | 5. 9. 2010 10:22

    Úžasnéé... česnek, kečup, syr.. úžasnééé..:)

  • Marta Dočekalová | 4. 9. 2010 08:51

    Tyto langoše dělám dlouho, ale zadělávala jsem je s mlékem. Těď jsem dle recpetu vyzkoušela vodu a je to lepší. Ještě do těsta přidávám lžíci olkeje, jsou vláčnější.

  • Simča Sládková | 30. 8. 2010 22:43

    Kat fol - já to dělám takto: mouku prosiju do zadělávací mísy, uprostřed uděláme důlek, přiliju teplou vodu, přidám cukr, trochu mouky z "okraje" a rozdrobíme droždí. Necháme vzejít kvásek (tedy počkám cca 5 minut, droždí zvětšuje svůj objem a "vypouští bublinky") a pak zapracuji všechnu mouku...

  • kat fol | 30. 8. 2010 11:28

    jak mám nechat vzejít kvásek? :/ :( jak poznám že už je?

  • Anna Čuprová | 3. 1. 2010 15:39

    Tento recept znám dlouho,langoše nám moc chutnají.Po rozdělení těsta na 8 dílů vytvaruji koule a ještě je nechám pod utěrkou 10 min kynout.Po té je vytahuji do placek a smažím.

  • adriana otavova | 3. 1. 2010 10:35

    Langoše jsem vyzkoušela a byli moc dobré chválím.

  • xXx xXx | 12. 2. 2008 13:56

    Zatím s tímto receptem nemám moc dobré zkuššenosti. Sice mě to teprve kyn...ale kvásek se mě nechtěl udělat...dělal se mi asi třičtvrtě hodiny, přitom jem udělala všechno jak jsem měla a strašn to těsto lepilo, že se tím ani nedalo pořádně dělat. Doufám, že chuťbude vynikající. Je možné že to bylo třeba moukou, nebo běčím jiným...nevím.

  • Anonym | 18. 1. 2008 16:07

    To se mi líbí!!!Vyzkouším!Na sladko se langoše dají popatlat povidlím a posypat tvrdým strouhaným tvarohem.Je to jako vdolky....a moc dobrý.

  • Jana Malá | 17. 1. 2008 20:51

    Něco tak jednoduchého ,ale přesto vynikajícího jsem už dlouho neměla.Prostě super bašta.

  • Simča Sládková | 16. 1. 2008 20:23

    Ještě jsem zapoměla napsat, že do těsta dávám lžíci oleje - nevypijí ho potom tolik při smažení.

  • Jana T. | 15. 1. 2008 21:34

    Dělám stejně už mnoho let, vždy mají úspěch, jenom nedávám na pomoučený vál, ale na olejem potřený tác, nebo pekáč apod. Dál postupuju stejně. Jde to a v omastku na pánvi nezůstává přepálená mouka. Nejraději máme česnek - kečup - sýr.

  • Simča Sládková | 15. 1. 2008 21:13

    Langoše jsou výborné, dělali jsme je dnes k večeři a moc nám chutnaly. Z jedné dávky bylo na 4 porce (16 menších kousků na pánvičce o průměru dna 18 cm). A moc nám chutnala ta varianta s tatarkou, česnekem a sýrem... Dala jsem jedničku.

  • Vladimír Smažený | 28. 12. 2007 22:01

    Má drahá matka na kznutí kašle a i tak jsou langoše velice výborné a příprava Vás neokrádá o vzacnou půlhodinu. Platí to ovšem pouze při použití sušeného droždí. Pro sladkou variaci konzumace langošů doporučuji použít rovněž klasickou marmeládu.

  • Marie | 26. 9. 2007 13:53

    Je to dobry.

  • Věra z Dc | 22. 8. 2007 12:36

    klidně můžete použít sušené droždí.

  • Jana Kutačová | 22. 8. 2007 12:16

    Lze použít sušené droždí??

  • Miroslava Marková | 20. 7. 2007 12:26

    Dělala jsem langoše včera a moc jsme si pochutnali!

  • Eva Mlýnská | 5. 7. 2007 14:48

    Do langošů mléko nepatří, budou z nich lívance. Nezkoušela jsem, ale chleba se taky zadělává vodou, jinak by to byla buchta. Myslím, že tady mlékem nic nevylepšíte.

  • Martina | 5. 7. 2007 06:20

    Stane se něco když místo vody tam dám mléko?

  • jitka Mal. | 10. 6. 2007 08:26

    Také děláme, jsou moc dobré, a když je dělám nasladko, tak je pomažu bílým jogurtem a zasypu skořicovým cukrem, je to výborné. Naslano zase natřu rozetřeným česnekem se solí, pomáznu tatarkou a zasypu strouhaným sýrem, obě varianty u nás mizí velkou rychlostí.

  • Anonym | 8. 6. 2007 14:52

    Je to rychlé, levné, jednoduché a zaplácne se celá rodinka. Přidávám ješte i tatarku, je to také moc dobré. Paní Věře děkuji za recept. Míša Kopečková

  • Helena | 8. 6. 2007 14:49

    Moje mamka o langoše nikdy nestála, ale po těhlech se mohla utlouct :-))Hela M.

  • Hela D. | 22. 3. 2007 18:59

    Langoše jsou výborné, už je dělám dlouho a všem chutnají.

  • Romana Kneslová | 22. 3. 2007 16:34

    Tohle těsto je jako přesná kopie kupovaného langoše u stánku, je moc dobré a levné. Jen jsem z uvedené dávky udělala asi 12 kusů. Je výborné!

  • jirka jeef5 | 6. 3. 2006 23:45

    nejlepši je že cely recept vyde na asi 10 kč

  • Monika G | 28. 2. 2006 19:03

    My to jeme s kyslou fazuľovou polievkou . Lángoš potrieme cesnakom . Je to naozaj mňamka skúste.

  • Zuzana | 14. 11. 2005 16:40

    Ještě jsem tento recept nechutnala, ale věřte mi, že ho letím ochutnat a určitě a zaručeně bude výtečný.Tak já ho rychle běžím ochutnat :)

  • Martina Tomečková | 1. 4. 2004 13:06

    Poprvé jsme měli domácí langoše, neváhejte a zkuste je taky. Recept je jednoduchý a rychlý.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník II.

Perník II.

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

bramborový salát bavorský

bramborový salát bavorský

Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Amorův jablečný řez (koláč)

Amorův jablečný řez (koláč)

Pomerančová zmrzlina

Pomerančová zmrzlina

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

91
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
74
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…
48
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
46
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
42
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Lamington
Lamington
Langoše
Langoše
Langoše - expres
Langoše - expres
Langoše jednohubky
Langoše jednohubky
Langoše na sladko s ricottou a ovocem
Langoše na sladko s ricottou a ovocem
Langoše s avokádem a lososem
Langoše s avokádem a lososem
  • Recepty.cz
  • Langoše II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact