Na kostky nakrájená prsíčka zprudka osmahneme na rozpáleném oleji a másle, když maso zbělá, přidáme grilovací koření, nakrájenou cibuli a česnek, plátky brambor, posypeme kořením na americké brambory a navrch naskládáme větší kousky brokolice, zalijeme 1/2 dcl vody, zavřeme. Když začne syčet pára zmírníme plamen a necháme 5 minut dusit. Vypneme a necháme 15 minut dojít.
2
Naporcujeme na talíře s listy čínského zelí, nebo si můžeme doparádit sýrem a kečupem, solí a pepřem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|3. 2. 2009 07:36
Moc dobré, jen jsem vynechala brokolici. Udělala se krásná šťáva a za chvilku bylo hotovo. Díky Věro za inspiraci :-)
Marie Šindelová
|30. 1. 2009 12:28
Zní to dobře,ale já bych po 5 minutách vaření měla kaši i z kuřecího masa.Kdo má pepíno ,,výkonější",hned po začátku syčení bude muset vypnout.Hovězí na polévku vařím cca 8-10 minut,po vypnutí se ještě půl hodiny dělá samo.
Gábina H
|30. 1. 2009 11:22
Jídla z jednoho hrnce mám taky ráda. Dělala jsem podobné maso v papiňáku. Tohle určitě vyzkouším.
Jana Pátková
|30. 1. 2009 10:54
Dobrý recept - vaření z jednoho hrnce tj.pohoda,a můžeme přidat i jinou zeleninu, jídlo je skoro dietní a to nám doma vyhovuje. Paní Věrko dávám 1 s pochvalou.