Maso nakrájíme na kostky a na rozehřátém ohni s olejem opékáme. Okořeníme kořením (po lžičce). Když je maso hotové, do omastku na pánvi přidáme asi lžičku mazeiny a zalijeme smetanou (asi 150 ml). Do omáčky přidáme na kostky pokrájenou broskev a necháme povařit. Můžeme přilít trochu rumu (MÁLO!!!). Jako přílohu podáváme rýži, hranolky nebo krokety.
Zito, omlouvám se, je to, jak píšeš. Maizena i Gustin je tedy kukuřičný, Solamyl bramborový.... Ale nic to nemění na tom, že ta lžička Maizeny recept nijak významně neovlivní.... =-O
Simčo, napsala jsi to obráceně ;-) kukuřičný je Gustin a bramborový Solamyl, Maizenu nepoužívám, ale dle názvu to bude asi kukuřičný "mais". :-) Do jídel používám Solamyl a do moučníků Gustin. :-)
maizenu jsem se ani neobtěžovala googlit, co že to je, takže vynecháno :D , rum po ruce zrovna nebyl, takže také nic.
Použila jsem zakysanou smetanu a broskve z kompotu, jako příloha rýže.
Výborný výsledek, děkuji za recept a dávám palec nahoru