Když maso pustí šťávu, přidáme ananasový kompot na kousky pokrájený i se šťávou, necháme chvilku povařit, potom přidáme tavený sýr, který necháme rozpustit a nakonec zalijeme smetanou. Necháme přejít varem a podáváme.
...už je to dlouho,co jsem z čisté zvědavosti chtěl tohle vyzkoušet,ale jedno vím jistě-opakovat už nebudu :-((.Nejsme prostě na sladko-masovou chuť navyklí a pochybuji,že opáčko by něco změnilo.Zkoušel jsem chuť i zachraňovat,vylepšovat,ale ananas je ananas.Bohužel ohodnotit musím...,zvolil jsem alespoň zlatou střední cestu.-)
Michal
|26. 1. 2008 13:42
Svělé! Když jsem to ochutnal ještě než jsem tam dal smetanu, bylo to divný, ale pak to s těma těstovinama dostalo šťávu!
Pavel
|2. 6. 2007 19:05
Skvělissimo!:-)
Mbili
|26. 4. 2006 22:15
Vynikajici. pridala jsem jeste liskova jadra. doporucuji pokud tedy nemate na orechy alergii. Dobrou chut