Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky. V pánvi (nejlépe Vok) rozpálíme olej a maso orestujeme až se nám zatáhne a trochu změkne. Přidáme víno, chilli omáčku, sojovou omáčku, nastrouháme zázvor (dle chuti - pozor je velmi aromatizující) a necháme maso změknout (asi 10 minut). Pokud se nám začne šťáva vyvařovat přidáme vodu. Hotové maso scedíme. Omáčku, co nám zbyla z masa, necháme v pánvi.
2
Zelí a paprikru nakrájíme na stejné proužky. Cibulku nakrájíme také na proužky a česnek najemno. Vše dáme do pánve, ve které jsme dělali maso. Dobře promícháme a pokud se nám zelenina připaluje přidáme trochu vody a podusíme do poloměka (2-4 minuty).
3
Do zeleniny přidáme maso a okořeníme. Pozn. pokud pánev přikryjete, tak vám zelenina ještě více změkne. Ve finále by neměla být úplně měkká, ale měla by křupat.
4
Jako přílohu podáváme americké brambory, hranolky, nebo krokety.