Plátky masa omyjte a osušte, pak je nakrájejte na kousky. Nudle uvařte asi 8 minut ve slané vodě, aby zůstaly pevné na skus. Ve slané vodě krátce povařte také fazolky a hrášek, sceďte a propláchněte studenou vodou. V kastrolu rozehřejte olej a osmažte na něm kousky masa ze všech stran, celkem asi 10 minut. Přidejte oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotku a krátce osmažte. Vlijte sherry nebo ocet, odvařte přípečky, přilijte smetanu, prohřejte, dochuťte solí a pepřem, posypte lístky estragonu a podávejte se zelenými fazolkami a hráškem.
2
----
3
=====Tip=====
4
Šafránové nudle se dají občas koupit v prodejnách italských specialit jako hotový výrobek, obvykle čerstvé (vakuované). Jako malý trik můžete do vody při vaření běžných těstovin přidat trochu šafránu nebo levnější kurkumy, koření dodá těstovinám zajímavou chuť a krásnou barvu. Můžete s ním samozřejmě pracovat i pokud si připravujete těstoviny sami.