Cibulku a petrželku osmažíme na másle. Pomeleme nebo uškrábeme játra. Housku namočíme do vody. Osmaženou cibulku, petrželku, játra a rozmočenou housku promícháme. Přidáme vejce, všechny ostatní přísady, dobře promícháme a nakonec přidáme strouhanku. Necháme chvíli ustát, pak děláme malé knedlíčky, které vaříme v polévce asi 8 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Martina
|21. 12. 2013 11:40
Dělala jsem loni poprvé na Vánoce a letos budu znova. Jsou to zaručeně nejluxusnější játrové knedlíčky, co jsem kdy měla. Doufám, že se letos zase povedou ;-) !!!
Dělám leta knedliky od oka .Umelu jatra,přidám vejce,česnek,pepř,majoranku,malinko hladke mouky a zbytek dětskě krupičky,ta vám nabobtna a pak jen malou lžičkou dělate noky do polevky.Musite nechat chvili uležet,aby ta krupička nabobtnala. Vnučky niluji. 8-) 8-) 8-)