Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|5. 10. 2012 17:56
Ja zkousim vsechny mozne recepty - pisu i kucharske knihy od lidi co mi je posilaji z celeho sveta.Nejlepsi recept co jsem dostala byl z Japonska - velmi jednoduchy ale vyborny. Zmrazene krevety uvarit az maji ruzovou barvu (cca 5 minut), dat na led a jist s Coctai sauce. Jsou dobre i dalsi den, neni treba loupat pred varenim - doporuciji kralovske. Muzete se podivat na moji stranku www.cookinngwithlenka.com.
S pozdravem, L
m
|15. 5. 2011 14:44
když nevíte jak vypadaj krevety tak se je nesnažte dělat:D přesně jak už zde někdo napsal je jich na dnešním trhnu mnoho a i já bych pochopila že se ty krevety musí nejdřív vyloupat a nebo se koupí už vyloupané a pokud je loupu sama tak ocásky se neodlupují:)))
ABC
|14. 4. 2011 21:39
Rychlé a určitě dobré. Co víc si přát. S česnekem jsem to ale ještě nezkoušel.
haku
|1. 1. 2011 18:55
hmm skusime to ale nwm jak se to urobi :-) :-) =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O =-O
Anonym
|24. 8. 2007 10:16
Prostě osli!!
šárka
|20. 5. 2007 10:25
taky nevim jak vypadaji uz pripravene krevety.!!!???
Barbora Polakova
|28. 12. 2006 17:59
Jasne,ze je videt iba ocasky lebo je obalena v cesticku, ty si asi nevidel krevetu.
Anonym
|27. 12. 2006 00:11
tohle nejsou zadny krevety ale nejaky ocasky, videli jste uz nekdy krevetu?
Anonym
|10. 12. 2006 11:00
krevety se daji koupit uz uplne vsude,mozna tak pred 10 lety to byla vzacnost,ale ted?....Muzete si koupit uz oloupane,zmrazene.Pak staci jen rozmrazit a je to.
anonym
|17. 3. 2006 17:25
na to ze v cr nemame morske potvory,tak tento recept opravdu neni strucny.Uz vidim jak nekdo ji ty krevety ,chudak i se slupkou.Jinak vyborny je i obalit v kokosu a osmazit mnamka!!!
Anonym
|10. 7. 2005 14:40
Anonyme, když se mrknete na jiný recept z krevet dozvíte se, že "Krevety omyjeme, vyloupeme z krunýřů a očistíme." tudíž tímto jsou myšleny připravené krevety.