Vejce při vaření neprasknou Popraskané vejce a půlka bílku vyteklá ve vodě. Znáte to? Máme pár jednoduchých tipů, jak se… Celý článek
Krásně sloupnutá skořápka Taky při loupání vařených vajec často bojujete se skořápkou, která na bílku drží jako… Celý článek
Jak vyklápíme bábovku Bábovka patří k nejoblíbenějším českým moučníkům. Bohužel ale občas nejde dobře vyklopit, a… Celý článek
Jak oloupat brambory Ať už se chystáte připravovat bramborové knedlíky, noky, placky nebo třeba salát, neobejdete… Celý článek
Maso se zlatavou kůrkou Křehká vepřová pečeně s nádherně zlatavou kůrčičkou vypečenou do křupava, to je pochoutka,… Celý článek
Co s vybouleným dortem Možná už se vám to také stalo. Připravujete doma dort na oslavu, jenže když z trouby upečený… Celý článek
Křupavé pečené kuře Kdo by nemiloval dozlatova vypečené kuřátko s nádherně křupavou kůžičkou. Jak jí ale docílit? Celý článek
Poleva patří do chladna Ať už občas připravujete dort, plněné košíčky nebo jiné zákusky s čokoládovou polevou,… Celý článek
Nejlepší dezert po pálivém jídle Čekáte návštěvu a chystáte se oslnit je nějakým báječným thajským či indickým jídlem, která… Celý článek