Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudle s cuketou a šunkou
Langoše
Broskvový dort
Košovská specialita
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
"Jahoďák" - dort
Medová kuřecí stehýnka
Chilli Con Carne - mexická specialita
Kuřecí zapečené s rajčaty a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake
Mexická tortilla se zelným salátem