Všechny ingredience smícháme dohromady a nad horkou lázní mícháme asi 7 minut než nám směs zhoustne. Potom zhoustlou směs odstavíme a necháme vychládnout. Na plech vyložený pečícím papírem dáváme hromádky vychládlé směsi a troubě pomalu pečeme než nám kokosky nalehce zhnědnou.
vyzkoušela jsem recept, protože se mi v mrazáku hromadili bílky. A upřímně za něj děkuji. Mlsný manžel může kokosky na kila, takže jsem uspěla a příště budu péct zase podle tohoto :-) Díky.
Kokosky jsou spíše placaté, než vysoké, i když jsem se snažila dělat spíše vyšší kopečky. Ale to nevadí, dobré jsou i tak :-) Asi jsem měla moc horkou troubu, chce to určitě spíše sušit než péct.
Iveta Janatová
|18. 12. 2007 13:58
Tak jsou to právě 2 hodiny ,kdy jsem dopekla kokosky a jsou vynikající.Hned jsem je udělala z dvojité dávky.U nás jsou hned pryč.