Uděláme si karbanátky (mleté maso, cibule na drobno, sůl, pepř - smícháme s hladkou moukou a tvarujeme placičky). Hlubokký plech vymažeme a naskládáme karbanátky syrové, potřeme je hořčicí, kečupem a na každý dáme hromádku leča. Pečeme 30 minut. Potom posypeme každý karbanátek strouhaným sýrem a zapékáme 5 minut.
fakt super recept, jednochý, ale chutná všem a není pracný, vařím to pořád :-)
Romana Zárubová
|20. 7. 2009 18:12
Vynikající, dělala jsem dnes poprvé a je to lahoda
venyss venyss
|27. 11. 2008 17:43
Tak jsem také zkusila a musím říct, že to byla skvělá obměna klasických karbošů. Byla to fakt mňamka, i manžel si pomlaskával a to moc pokrmy z mletého nemusí. Chuť leča v karboších-báječná:-)
Daniella O.
|24. 11. 2008 18:25
Take se pripojuji s chvalou. Drzela jsem se receptu, tedy zadny cesnek ani majoranka a bylo to vyborne. Myslim, ze chut leca je dost vyrazna, a proto neni nutne recept nejak obohacovat. Zaslouzi si urcite 1.
Lenka walová
|23. 11. 2008 12:21
Vynikající pochoutka. Je to opravdu chutné, karbanátky jsem ochutila, jak jsem zvyklá, česnekem i majoránkou. Je to určitě zdravější než klasické smažené karbanátky. Podlila jsem zbylou šťávou z leča a o pekáč jsme se málem pobili. )) Děkuji za recept.
Zita Matejkova
|5. 10. 2008 13:30
Ještě bych chtěla upřesnit : cibuli jsem nedávala, ale dala jsem místo toho česnek, zadělala jsem jako na normální karbanátky, včetně majoránky atd. Na závěr jsem sypala goudou.
Zita Matejkova
|5. 10. 2008 13:27
Toto je opravdu vynikající záležitost, super rychlé a lepší než smažené karbanátky v oleji. Dávám za 1 !!
Iveta Bílková
|28. 9. 2008 22:11
Super jídlo. Všem moc chutnalo. Dávám do oblíbených.
ivana anavia
|28. 9. 2008 15:43
výborné, dělala jsem verzi s nivou bez strouhaného sýra. Je to rychlé a moc dobré.
Marta Kropáčová
|19. 9. 2008 18:03
Dnes jsem to uvarila,moc prace s tim opravdu nebylo.Sklidila jsem za obed velkou pochvalu,takze pani Lado,diky,opet skvela zmena v jidelnicku,moooc dobrounke
Zdenka Korábová
|14. 6. 2008 09:01
Výborné, chutné, do mletého jsem namíchala i strouhanou nivu a sýr navrch jsem vynechala a přílohou byla rýže. Doporučuji, někde jsme ten recept četla v novinách a s nivou je to opravdu vynikajicí
miroslav deak
|13. 6. 2008 18:14
Velmi rychlé a VYNIKAJICI jídlo,všem mohu jen doporučit.
Iveta Bílková
|13. 2. 2008 19:39
Tarari, na kolik stupňů jste v horkovzdušné troubě pekla? Děkuji za odpověď.
Tarari .
|13. 2. 2008 11:51
Tak jsem to zkusila a dávám velkou jedničku. Lečo a karbanátky - to by mě nenapadlo. Díky horkovzdušné troubě jsou karbanátky i brambory upečené "jedním vrzem". Skvostné.
kokoska
|6. 1. 2008 11:07
Výborné, díky leču šťavnaté a co je nejlepší, jednoduché!