Nejdříve osmažit cibulku, poté lehce orestujeme játra než pustí šťávu. Okořeníme solí, pepřem, chilli a červenou paprikou. Přidáme sojovou omáčku a zalijeme 1 litrem vroucí vody. Povaříme a nakonec zahustíme solamylem, který si rozmícháme v hrnečku studené vody. Podáváme s přílohou dle chuti.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lada
|14. 11. 2013 08:32
Játra se mohou solit hned, a krásně změknou. to že se solí nakonec je pověra :-D
jitule
|16. 8. 2013 13:02
Jatra se soli na konec je to pravda :-)
jirka
|26. 2. 2013 08:18
ahoj moniko....seš chytrá je vidět že často vaříš...nejseš blond???......já si myslím že když tvrdnou tak jsou vzrušená...nebo néééé :
monika13
|12. 2. 2013 06:52
To není pravda, že se mají solit až na konec...to dělá v dnešní době snad už jen stará škola. Je mi 13 a vím to :D. Játra vám normálně změknou! Když tvrdnou. znamená to, že je už moc dlouho tepelně zpracováváte