Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
MartinV
|1. 3. 2007 19:01
Do podobných "jablečnin" se mi osvědčilo přidat pro chuť 1-2 lžíce třtinové melasy.
Adél
|1. 3. 2007 16:17
Teď koukám, jaký "zázrak" jsem zplodila! Hypermarketách!! Samozřejmě hypermarketech. Omlouvám se všem. Asi zatmění, či co :-)
Adél
|1. 3. 2007 15:53
Amálko, javorový sirup je k dostání v hypermarketách, možná i supermarketách a v každé zdravé výživě :-)
amalie
|1. 3. 2007 15:32
Bylo to dobré,trochu to vůní a chutí připomínalo jak řekl malý "müsli", ale zdálo se mi to moc sladké, i když jsem ubrala cukr,který jsem použila hnědý,ale to je asi každého na chuti. Tak jsem po upečení jablka pokapala limetkou a bylo to hned fain a více dle naší chuti.Příště ty jablka pokapu ještě před pečením.Děkuji za rychlý,dobrý a vcelku (s použitím jen ovesných vloček a místo cukru medu) i zdravý recept.Ještě jsem se chtěla zeptat kde se dá koupit javorový sirup,děkuji moc.
autorka Zdenka
|18. 10. 2006 14:27
Promiňte, Ivo, že odpovídám až teď. Používám standartní pekáč na kuře a hrnek 250 ml. Jinak musím říct, že s javorovým sirupem je to mnohem lepší než s cukrem. Krásně to zkaramelizuje.
Iva
|22. 9. 2006 08:01
Recept vypadá lákavě, jen bych ráda věděla, jak velký pekáč použít a zda hrnek znamená 3 dcl...Děkuji!
autorka Zdenka
|13. 9. 2006 11:58
Já jsem to prostě počeštila pro širší veřejnost, je to samozřejmě Apple Maple Crumble Pie a správně tam má být hnědý cukr (cane), rolled oats (druh oves. vloček), jablka Granny Smith, obyč. mouka (rozlišují pouze obyč mouku nebo s kypřícím práškem) a servírovat se to má teplé.
Jířa
|11. 9. 2006 20:44
Dělám stejný crumble - jen do těsta nedávám mouku (jen vločky) a cukr hnědý (pro lepší pocit:-)). Lze přidat i oříšky.. Je to vynikající jak teplé tak studené!