• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 63
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      ml olivový olej
    • 200
      ml voda
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks žloutek
    • 20
      g droždí

Postup přípravy receptu

1
Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem, poklademe salám, sýr apod. Dáme do vyhřáté trouby péct.

RADA: Jak na domácí pizzu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 19:15

    není klikatelný :( <a href="https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/" title="BergHOFF kamenná deska pod pizzu">BergHOFF kamenná deska pod pizzu</a>

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 18:35

    Úžasný pochutnání .. doporučuji si jí ještě udělat na pizza kameni .. nedávno jsme si ho s manželem koupili a jsme naprosto spokojeni :3 (máme tenhle https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/)

  • Marco netuší | 13. 4. 2017 11:27

    Lituji vaše hosty, kteří museli jíst 14 let pizzu v pizzerii, kde neumí udělat těsto. Snad už od Vás všichni utekli :) :)

  • Neumajer | 28. 6. 2015 18:02

    Katko máš pravdu mezi kečupem a protlakem není žádný rozdíl. :-)

  • Jakub Neumajer | 28. 6. 2015 17:58

    podle mně si oqqy007 jen blbec protože jak de vidět ještě nikdy si nebyl/a v Itálii já jsem tam byl už 10 krát a v každé restauraci dávají kečup do pizzy je tu ale jenom jedna vyjímka a to s cibulovou pizzou tam se dává speciální omáčka takže bych já tebe a tvé recepty označil 5 takže mi odepiš na Facebook. :-D :-) a jemi stebe na :-$

  • marco | 8. 9. 2014 23:28

    Bomba. Dekuji moc krat za recept. Vlastnim 14 let pizzerii v Italii a cekal sem jenom na tohle. S tim budu mit kopec zakazniku ..hahahahahaha. proste bomba :-D

  • petra | 7. 1. 2014 23:54

    muzu porovnat a rozdil tam je, a velkej.

  • lol | 10. 10. 2013 12:33

    lepší je sex o hodne

  • lol | 10. 10. 2013 12:30

    :-$ smrdí jako posraná prdel

  • sm | 10. 10. 2013 12:25

    ff

  • lol | 10. 10. 2013 12:21

    lepší je sex

  • Míša | 28. 4. 2013 18:10

    To jo no kečup se nehodí...lepší je udělat si normalně tomatovou omáčku

  • Katka | 18. 1. 2013 17:17

    Hele a jedl si někdy pizzu v Itálii, já jo a několikrát a vždy tam byl rajčatový protlak ,upřimně veliký rozdíl v chuti mezi kečupem a protlakem v pizze není

  • jurasek | 21. 11. 2012 16:07

    :-)

  • Lenka | 21. 8. 2012 23:47

    Pizza je moc dobrá. Trošku jsem si jí vylepšila - přidám sůl, trochu cukru a vlažnou vodu. Z poloviční dávky udělám dvě p. a peču v el. troubě na 250 stupňů cca.15 min. :-P

  • ajasekpes
    ajasekpes | 5. 8. 2012 13:37

    souhlas

  • Oggy007 | 17. 7. 2012 12:29

    Italska pizza s kecupem???? Za 5!!!!!

  • Vláďa | 2. 6. 2012 11:34

    A k tomu kečup. Panebože !!!! Ital by asi popukal smíchy a Čech to hrdě nazve Italská pizza...

  • cuoco | 28. 3. 2012 15:05

    Zbytocne komentovat, lebo kdo dava do pizza cesta ktore vola Italska pizza, vajicko je blbec. To cesto moze byt dobre na buchty ale s cestom na pizzu NEMA NIC SPOLOCNE ! PS: Nekritizujem recept ale meno .

  • Petr N. | 28. 3. 2012 14:32

    Nadšení opadlo po ochutnání...zase další buchta se salámem... Za mě - nechutná...

  • Milanoer | 6. 3. 2012 23:05

    těsto na pravou italskou pizzu kyne 24 hodin a droždí je "utřeno" s olivovým olejem.... pak je krupavá a přitom vláčná.... O:-) V Miláně se dá koupit mražený polotovar za 1 euro a zdaleka se na mu česká pizza nemůže rovnat :-P

  • hyperkosta | 25. 2. 2012 23:31

    Dodal jsem 16g mořské soli, a 14g cukru daná porce je na 2 pizzy o prumeru 30cm s opravdu vynikajícím tenkým těstem. Recept naprosto boží - při rozehřáté troubě na 300 stupnu se pizza peče cca 5min a je vynikající.

  • Sona | 17. 2. 2012 19:13

    no prostě super..:) moc nám to chutnalo :-p

  • Simi | 29. 9. 2011 23:38

    Lepší těsto jsem v ruce ještě neměla :-) !!! Opravdu výborné!!! Stačí se přesně držet receptu a už nemusíte nic přidávat, nic ubírat! Těsto je krásné vláčné, nelepí se, dobře se tvaruje a hlavně... chutná výborně!!!! Mohu jen doporučit!!! :-)

  • stendhall | 4. 8. 2011 20:40

    Výborné těsto a strašně jednoduché =)

  • 13ka | 25. 6. 2011 13:31

    Opravdu výborné těsto. Lehké a dobře zpracovatelné :-P

  • Xyruxx | 12. 3. 2011 16:03

    Přesně, jak píše Inna, musíš mít pec, v normální troubě to není úplně ono, i když nám doma chutná, tak jako z pizzerie nikdy není. Ale kdo má místo v kuchyni a nevadí mu investice kolem 2000,- Kč, tady jsem našel test domácích pecí: http://www.kuchyne.cz/spotrebice/domaci-pece-na-pizzu-ktera-upece-pravou-italskou.aspx. :-)

  • Inna | 4. 3. 2011 10:13

    aby byla jako v pizzerii musíš mít na pečení pec

  • Iva.ojoj | 3. 3. 2011 21:05

    s těstem se pracovalo dobře a bylo výborné. akorát to pořád není to z pizzerie...sakryš, jak oni to tam dělají??

  • Xyruxx | 10. 2. 2011 17:13

    Konečně dobrý postup na těsto na pizzu. Jiné už nedělám. Nesmí se ale zapomenout na to vychlazení v chladničce, jinak se s ním špatně pracuje. Uvedené množství mi vyjde tak na 2 velké pizzy. Peču na 250-275, prostě maximum, a cca 10-15 min. Dávám za 1. :-)

  • Gábina H | 23. 1. 2009 11:53

    Já peču pizzu na max, to je 275 stupňů, mám upečeno za 10-15 minut. Když mám více plechů, peču i na horkovzduch, ale v půlce pečení prohodím plechy.

  • Jarka O. | 23. 1. 2009 11:16

    Olivový olej je také normální :-) Ale pokud Anonym myslí třeba slunečnicový, ano, do těsta se může dávat i jiný rostlinný olej.Pro Janu Tichou: když peču pizzu, vyhřívám troubu na 200°C, po vložení snížím teplotu na 180°C a peču asi 20-30 minut, nebo dokud nejsou okraje pěkně pečené.

  • Jana Tichá | 23. 1. 2009 10:01

    Nikdy nevim, na kolik mám troubu nastavit a jak dlouho péct...:-(

  • Anonym | 15. 1. 2008 09:26

    Můžu použít i normální olej, bude to s ním taky tak kypré?

  • Pavla | 12. 12. 2007 16:47

    Výborná pizza!!Udělala jsem přesně podle receptu.Opravdu moooc dobé!!Dávám jasnou 1!!!

  • Anonym | 3. 3. 2007 21:04

    Díky za výborný recept na skvělou pizzu.Mám jich spoustu,ale tenhle je nejlepší!Díky,díky,díky....Dávám 1* Helena se severní Moravy.

  • Jana z VM | 19. 4. 2006 14:29

    Udělala jsem pizzu podle tohoto receptu. Ikdyž jsem postup ani přesně nedodržela - těsto kynulo asi hodinu a do ledničky jsem ho nedávala - udělala jsem pizzu na plech - byla výborná !! Příště dám o něco méně mouky, úplně stačí 30 dkg. Je to moc dobré, měkkoučké těsto, kousek zbyl do druhého dne a zůstal pořád kyprý (zakrytý miskou).Díky za recept, už vím, podle čeho budu pizzu dělat ! dávám 11111111.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Olivový olej Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Cibulový chléb

Cibulový chléb

Brambory s tvarohem

Brambory s tvarohem

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Balkánský listový závin slaný

Balkánský listový závin slaný

Bílé kokosové kuličky  -  nepečené

Bílé kokosové kuličky - nepečené

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý domácí chléb bez hnětení

Boží milosti F.O.O.D.

Boží milosti F.O.O.D.

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

65
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
47
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
36
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
36
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
23
Šťáva z malin, jahod apod.
Šťáva z malin, jahod…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Italská omáčka
Italská omáčka
Italská omeleta 2
Italská omeleta 2
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italská pomazánka
Italská pomazánka
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact