• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
Napište svůj komentář k receptu

Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      g hladká mouka
    • olivový olej kapka
    • 3
      ks žloutek
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • 100
      g pórek
    • 50
      g smetana
    • 150
      g humr
    • 250
      g losos

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme na kolečka nakrájený pórek, přidáme kousek másla, nakrájené maso z lososa, humra a přilijeme smetanu. Necháme zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem. Necháme vychladit.
2
**Ravioli: **Z hladké mouky, oleje a žloutků vypracujeme těsto, které necháme odležet. Těsto vyválíme na tenké plátky, na půl plátu naznačíme tvořítkem tvary raviol. Do středu každého kolečka dáme náplň, okraje potřeme žloutkem a překryjeme druhým plátem těsta tak, abychom vytlačili vzduch. Okolo náplně stiskneme těsto k sobě a tvořítkem vykrojíme ravioli. Vaříme v osolené vodě cca 1 - 2 minuty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Restovaný bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha

Restovaný bramborový salát podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. | 19. 10. 2010 23:21

    To jo, ale ne pro naše (nezaměstnané) kasičky :-D

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 12:26

    To si můžeš opravit sama ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 11:41

    Trošička určitě zbyde ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 11:40

    Prosím nejedná se o bezmasé jídlo, někdo mi to tam přišoupnul :-\

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 11:31

    Aháá, to mi nedošlo, myslela jsem, že se náplň spotřebuje dovnitř :-\ :-$

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 11:14

    Jedla jsem u známých a měli to zalité zbytkem té rybí směsi (prohnanou ručním šlehačem). Parmazán by jistě taky šel. :-)

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 10:21

    Ladienko, co s tím na talíři? Jen trochu parmezánu? Vypadá to dobře, jen místo humra budu muset zvolit něco levnějšího :-S :-(

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:38

    Zkuste, je to pochoutka pro mlsné jazýčky :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Zdeněk Pohlreich
Maso Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Humr Losos Máslo Olivový olej Pepř mletý Pórek Smetana Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polská polévka z červené řepy

Polská polévka z červené řepy

Pečené plněné papriky

Pečené plněné papriky

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Citrónová Janina

Citrónová Janina

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

146
Klatovské závitky / ptáčky / roládky -  po našem
Klatovské závitky /…
124
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
99
Ceviche v rajčatové omáčce
Ceviche v rajčatové…
84
Penne se špenátem
Penne se špenátem
84
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…

Zajímavé články

Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Finalistka soutěže krásy Beličková (52): Skok ze 3. patra před zraky dcery

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Nesnesitelný hluk v hlavě aneb Můj tragikomický boj s tinnitem

Blesk.cz Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

Zuzana Belohorcová vysvětlila, proč se zbavila silikonů: Změnily se mi priority!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Humrové ravioli dle Zdeňka Pohlreicha
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact