Hovězí plátky nakrájíme na tenké nudličky, přelijeme sojovkou, přidáme koření a rýžový ocet a necháme odpočívat, pokud možno přes noc.
2
Ve woku rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou chilli papričku, nakrájený česnek, zázvor a červenou papriku na tenké plátky. Restujeme 3-5 minut, pak přidáme podélně překrojené hráškové lusky a povařené malé růžičky brokolice. Po dalších 3 minutách dáme do mísy a stranou.
Na zbytku olejeme osmažíme hovězí nudličky (Moje maso pouštělo hodně šťávy, tak jsem to postupně slévala. Nemělo by se vařit.). Když je maso hotové, přihodíme zeleninu, zbytek marinády a přilijeme škrob rozmíchaný ve vývaru. Necháme vařit tak 2 minutky.
4
Podáváme pokapané sezamovým olejem s uvařenými nudlemi nebo jasmínovou rýží.