Moc dobré.Dělám skoro stejně,ale používám Deko se sterilací ,to je nutno zavařit.Václavky nejdříve povařím asi 25 minut ve slané vodě.Propláchnu a postupuji dle receptu.Jiné houby není nutno tak dlouho vařit.Zavařuji při 80°C cca 25 minut..Koupím si Deko bez zavařování a vyzkouším.Ono bude chuťově stejné,jen tam bude více konzervantu.:-)
hana Valentová
|19. 8. 2010 23:18
Tak jsem to udelala a uvidíme...
Jana
|17. 9. 2007 07:36
Petře, všechno co zavaříte do nálevu, je ke konzumaci zhruba po 3 týdnech. Dříve ne že by bylo jedovaté, ale chuť nestačí prosáknout zavařované okurky, houby, cukety, zelená rajčata......
petr
|15. 9. 2007 09:33
Za jak dlouho je možné takto naložené houby konzumovat? petr
Monika x
|31. 8. 2007 20:54
dobrý večer, ty houby dáváme opravdu scezené bez nálevu do skleničky???děkuji za odpověd.
houba
|16. 10. 2006 11:19
Zavařuji podobně, ale vařím pouze jednou, propláchnu, pak vložím do vařícího nálevu, naplním do skleniček a uzavřu.