Ovarové koleno s jablkovým křenem
Vepřové koleno mňam
Vepřové koleno marinované
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ivanko, asi proto,ze takove uzene koleno se vari podstatne dyl nez brambory...
Pavle, proč se to uzené maso vaří 2x ? Nejprve samotné a potom se zelím a bramborem. Nestačí vařit jednou a to všechno dohromady?
Vypadá to dobře,manželovi se to bude určitě líbit!
Velmi dobre, som z Horehronia, tak to poznam z domova))
Mrkvová mňamka
Zeleninová polévka s pohankou
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Pravé italské tiramisu II.
Lehké bylinkové máslo
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Fazole (nejen) se slaninou
Zapečené palačinky s kuřecím masem a…
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Rozkvetlý chléb