• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Gratinovaný losos
Napište svůj komentář k receptu

Gratinovaný losos

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gratinovaný losos
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 40
      g eidam sýr
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      sklenice bílé víno
    • 1
      ks citron
    • 1
      kelímek smetana
    • 1
      hrst kopr
    • 4
      plátek losos větší

Postup přípravy receptu

1
Plátky lososa osolíme, opepříme a na másle zprudka osmažíme po obou stranách. Smícháme víno, smetanu, kečup a nastrouhaný sýr. Touto směsí zalijeme plátky lososa a posypeme koprem. Ve vyhřáté troubě zapečeme a hotové zdobíme plátky citronu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gratinovaný losos s chlebovou střídkou

Gratinovaný losos s chlebovou střídkou

Gratinovaný toast se sýrem

Gratinovaný toast se sýrem

Gratinovaný květák

Gratinovaný květák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • žabža | 29. 11. 2014 16:59

    Sýr na rybu je VRAŽDA!!!!! :'( :'( :'( :'(

  • KaRa | 8. 6. 2011 19:19

    Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a „omáčka“ chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...

  • KaRa | 8. 6. 2011 19:18

    Samotný losos na másle byl vynikající, ale po zapečení nic moc. Losos vysušený a "omáčka" chuťově nevyhovuje. Škoda, vypadalo to tak lákavě...

  • Margesa Kohoutová | 11. 12. 2009 18:58

    Já taky nějak nechápu ten poměr té omáčky. Vůbec to nevypadá jako na fotce. Losos Je ponořenej a vůbec to nevypadá, že by ta omáčka měla houstnout jako na obrázku, jak dlouho to teda mám nechat v tý troubě? Už to tam mám 30 min.a je furt řídká. Nespletla se paní s tím poměrem? nebo ta fotka je z časopisu a ne ze skutečnosti?

  • Pavel Jelinek | 25. 9. 2009 22:25

    Alternativa: na dno zapékací misky jsem naskládal pokrájené předvařené brambory, tím jsem vyřešil přílohu a přebytek šťávy, jinak všechno ostatní podle receptu - dávám 1, je to fakt materiál !! Nevěděl jsem, jak skvěle se dá pracovat s kopem !!

  • Michaela Fukarová | 2. 4. 2009 20:12

    A peče se v troubě přikrytý nebo jen tak?

  • Mila Foglova | 7. 2. 2009 07:51

    mnamka, doporucuji

  • Dana Vorlová | 21. 10. 2008 23:23

    Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)

  • Dana Vorlová | 21. 10. 2008 23:23

    Chutné a výborné. Vyzkoušejte :-)

  • Martin | 16. 2. 2008 12:33

    Nepochopil jsem jednu věc, to množství omáčky na zapékání je na pár plátků dovela velké, má to být zapečené jen z trochou omáčky na mase, nebo normálně celé maso v omáčce? na fotce je jen trocha na mase, proto mne to mate.Díky za info

  • Anonym | 16. 12. 2007 01:03

    misto eidamu je lepsi pouzit parmezana na cerstveho lososa je nejlepsi bazalka...

  • Anonym | 27. 10. 2007 08:39

    Výborné!! Jednoduché, rychlé a až sváteční jídlo. Doporučuji

  • Krovis | 21. 1. 2007 13:54

    ja pouzivam vino bile sumive a je to o moc lepsi

  • ef | 8. 8. 2006 12:10

    Ahoj, mam dotaz. Ikdyz je to asi hloupost. To se osmaží nejdřív na pánvičce a pak se to přendá do nějaký nádoby do trouby?

  • Soňa Jinková | 8. 8. 2006 08:44

    Opravduvýborný recept,jednoduchý a tak chtný...oceňuji i rychlost,takže opravdu pochutnáníčko bez velké námahy...díky za tento supr recept

  • Monika | 21. 3. 2006 07:30

    Tento recept mě a všechny u oběda velmi příjemně překvapil, ani jsme nečekali takovou dobrotu. Navíc je to jednoduché a rychlé.Nemá to chybu.

  • Lenka | 3. 3. 2006 15:40

    Já ryby nejím, ale aby můj přítel nebyl o ně ochuzen, vybrala jsem tento recept a moc si to chválil.

  • Eva | 17. 11. 2005 23:35

    Hm, fakt nic moc.

  • Franto K. | 15. 8. 2005 21:17

    ked sa vratim z norska,tak to vyskusam urobit.ale este sa mi nepodarilo ulovit lososa,hoci kazdy den bicujem more.dnes to bola takmer trojmetrova kosatka,ale v norsku je lov kosatiek zakazany,tak som ju pustil.oblizujte sa zatial aj za mna.

  • Karel Dvořák | 19. 4. 2005 14:34

    No nebylo to nic vzláštního!už jsem jedl lepší jídla.

  • Hanka P. | 6. 2. 2005 20:31

    Bylo to skvělé, právě ten sos s vínem a smetanou byl super!!! Všcihni jsme se olizovali.

  • Kuchařka on-line | 1. 2. 2005 20:41

    Při přípravě ryb je nejvhodnější bílé suché víno.

  • Wanda | 1. 2. 2005 20:20

    jaké bílé víno se má použit? Já mám z vín v kuchyni docela obavy :) Děkuji

  • Kamila | 31. 1. 2005 10:06

    Jak dlouho se má zapékat a na kolik stupňů? Děkuji

  • Martina | 29. 1. 2005 19:58

    Aha zakysaná, já tam dávala ke šlehání ale celá rodina se olizovala až za ušima :-)

  • Martina | 29. 1. 2005 19:45

    Tady ještě jednou já, vyzkoušela sem a byla to taková dobrota.Recept je lehký a pokrm mňam mňam

  • Mr.Jo | 29. 1. 2005 18:03

    Tam ma byt kysana smetana/i kdyz nejsem autor receptu/, ale daleko lepsi je dat misto zakys. smetany bily jogurt/i light/na rybu a pak v troube peceme 200stupnu 12-15 minut.Platky ryby/lososa-salmona/, ale i jinou rybu.Ja ji marinuji pred tepelnou upravou asi 60 minut ve smesi: olivovy olej,sojova omacka nebo teryaki, mlety nebo cerstvy strouhany zazvor a trochu gril.koreni

  • Martina | 22. 1. 2005 13:59

    Tam smetana má být asi obyč, že? Ne zakysaná?

  • Stevo | 24. 12. 2004 13:32

    je to dobry recept hodny na stedrovecerne prestieranie .....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Rybí Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Citron Eidam sýr Kečup - jemný Kopr Losos Máslo Pepř mletý Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Langoše II.

Langoše II.

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Lahodný salát s uzeným lososem

Lahodný salát s uzeným lososem

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Panenka se šalotkou

Panenka se šalotkou

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

80
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
42
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
41
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
33
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
32
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný květák
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný lilek a cuketa
Gratinovaný losos s chlebovou střídkou
Gratinovaný losos s chlebovou střídkou
Gratinovaný toast se sýrem
Gratinovaný toast se sýrem
Grepový salát
Grepový salát
  • Recepty.cz
  • Gratinovaný losos
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact