Fazolky 2 minuty povařte v osolené vodě, vyndejte je děrovaným sítkem a ihned přendejte do ledové vody - je to kvůli tomu, aby zůstaly hezky zelené....
více o Bramborový salát se zelenými fazolkami
Začněte tím, že všechny studené ingredience vyndejte s předstihem z lednice.
Do mísy dejte změklé máslo, přidejte cukr, žloutky a vanilku. Vše...
více o Velikonoční beránek z třeného těsta
Avokádo rozkrojte, vyndejte pecku a dužninu z obou půlek vydlabejte lžící. Dejte ji do větší misky a rozmačkejte vidličkou.
Rozmačkané avokádo...
více o Nejjednodušší avokádová pomazánka
Příprava těsta: Začněte tím, že ze všech surovin vypracujete hladké, soudržné těsto. Nehněťte ho zbytečně dlouho – důležité je, aby se máslo pěkně...
více o Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Hnědou čočku den předem propláchněte a namočte do studené vody.
V hrnci rozehřejte trochu oleje a nechte na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli...
více o Čočkové minestrone
Fazolky 2 minuty povařte v osolené vodě, vyndejte je děrovaným sítkem a ihned přendejte do ledové vody - je to kvůli tomu, aby zůstaly hezky zelené....
více o Bramborový salát se zelenými fazolkami
Začněte tím, že všechny studené ingredience vyndejte s předstihem z lednice.
Do mísy dejte změklé máslo, přidejte cukr, žloutky a vanilku. Vše...
více o Velikonoční beránek z třeného těsta
Avokádo rozkrojte, vyndejte pecku a dužninu z obou půlek vydlabejte lžící. Dejte ji do větší misky a rozmačkejte vidličkou.
Rozmačkané avokádo...
více o Nejjednodušší avokádová pomazánka
Příprava těsta: Začněte tím, že ze všech surovin vypracujete hladké, soudržné těsto. Nehněťte ho zbytečně dlouho – důležité je, aby se máslo pěkně...
více o Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Hnědou čočku den předem propláchněte a namočte do studené vody.
V hrnci rozehřejte trochu oleje a nechte na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli...
více o Čočkové minestrone
Fazolky 2 minuty povařte v osolené vodě, vyndejte je děrovaným sítkem a ihned přendejte do ledové vody - je to kvůli tomu, aby zůstaly hezky zelené....
více o Bramborový salát se zelenými fazolkami
Začněte tím, že všechny studené ingredience vyndejte s předstihem z lednice.
Do mísy dejte změklé máslo, přidejte cukr, žloutky a vanilku. Vše...
více o Velikonoční beránek z třeného těsta
Avokádo rozkrojte, vyndejte pecku a dužninu z obou půlek vydlabejte lžící. Dejte ji do větší misky a rozmačkejte vidličkou.
Rozmačkané avokádo...
více o Nejjednodušší avokádová pomazánka
Příprava těsta: Začněte tím, že ze všech surovin vypracujete hladké, soudržné těsto. Nehněťte ho zbytečně dlouho – důležité je, aby se máslo pěkně...
více o Linecký talíř – tradice v novém pojetí
Hnědou čočku den předem propláchněte a namočte do studené vody.
V hrnci rozehřejte trochu oleje a nechte na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli...
více o Čočkové minestrone