Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, až změkne, přidáme 2 lžíce hladké mouky a zalijeme vodou, vsypeme fazole a necháme vařit. Po 30 minutách přidáme nakrájenou zeleninu a česnek, osolíme, opepříme a vaříme doměkka zhruba dalších 30 minut. Nakonec přidáme nakrájenou petrželovou nať a majoránku.
2
Nyní si připravíme flíčky. Mouku smícháme s vejci, propracujeme a vyválíme tenký plát, který přendáme na utěrku a necháme v teple vyschnout. Pak plát nakrájíme na flíčky, které uvaříme v osolené vodě. 6.Na talíř servírujeme nejprve flíčky, které zalijeme hotovou polévkou.
3
Na talíř servírujeme nejprve flíčky, které zalijeme hotovou polévkou.
4
*Recept pro vás připravil úspěšný kuchař Jiří Babica*