• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
Napište svůj komentář k receptu

Ernstův choucroute

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ernstův choucroute
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g vepřové maso uzený bůček
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      ks bobkový list
    • 1
      ks nové koření kuličky
    • 5
      ks pepř mletý kuličky
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      kostka masox dle chuti
    • 0,50
      l voda
    • 4
      ks kuřecí prsa prsní
  • Omáčka
    • 250
      ml zakysaná smetana
    • 1
      lžíce med
    • 1
      lžička křen
    • 1
      lžička petržel

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na olivovém oleji (může být i obyčejný stolní), přidáme nakrájený česnek, bobkový list, nové koření a kuličky pepře. Chvíli restujeme a přidáme dobře propláchlé a nakrájené kysané zelí. Zalijeme bujonem a necháme asi 5 minut povařit. Mezitím si nakrájíme bůček na plátky cca 1-2 cm tlusté a přidáme do hrnce. Necháme opět asi 5 minut společně vařit. Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, osolíme, kdo chce, může opepřit, a položíme na zelí. Takto spolu vaříme kolem 15 minut, prostě až bude kuřecí hotové.
2
Ingredience na omáčku smícháme dohromady a podáváme k hotovému choucroutu. Zkuste to, je to fakt mňamka!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 1. 4. 2009 23:48

    no kysane zeli co dela babicka je taky kysela tak akorat na jidlo :) kupovane je teda hodne kysele ... a ja nic nekraju, jsem lina

  • sottish wolf | 1. 4. 2009 22:39

    Antonia Trusková: myslim, ze neni mysleno krajet zeli jeste podelne :-D

  • Antonia Trusková | 6. 3. 2009 19:29

    Je prekvapujúce, ako sú ochutené tie isté produkty v závislosti od krajiny. U nás je kyslá kapusta takej miernej chuti, ze este pridávame ocot a Vy radíte "dobře propláchlé a nakrájené ". Taktiez nám je "nepochopitelné", naco este treba krájat "kysané zelí", ked je nakrájané temer ako vlasy.Darmo, iný kraj, iné zvyky. Ale tú poriadne kyslú kapustu Vám závidíme.

  • Zuzana Kalábová | 28. 2. 2009 17:27

    Jedná se o petrželovou nať - může být čerstvá, ale dobrá je i sušená.

  • Klára Keselyova | 26. 2. 2009 21:47

    Ten petržle, do omáčky, je vňať, alebo koreň zostrúhaný?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Křen Kuřecí prsa Kysané zelí Masox Med Nové koření Pepř mletý Petržel Vepřové maso Voda Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Těstoviny s houbami

Těstoviny s houbami

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Játra v rajčatové omáčce s hranolkama

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Zapečené kuřecí v bramborákové směsi

Čočkový salát se zeleninou

Čočkový salát se zeleninou

Jehněčí kotlety na bylinkách

Jehněčí kotlety na bylinkách

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

47
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
45
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
34
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
30
Čočkové ragú
Čočkové ragú
29
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Ernstův choucroute
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact