• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Dortový korpus pro začátečníky
Napište svůj komentář k receptu

Dortový korpus pro začátečníky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 70
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
Dortový korpus pro začátečníky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks vejce
    • 200
      g cukr krupice
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 0,33
      balíček prášek do pečiva
    • 6
      lžička voda vřelá
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      hrst ořechy mleté nahrubo nebo hrst kokosu, případně kakao

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky dortové formy a dno jenom těsně po obvodu dobře vymažu rozpuštěným SÁDLEM, vložím kruh z papíru, uhladím a pomažu i celý kruh. Sádlo nechám ztuhnout a pak dobře vysypu hrubou moukou.
2
Celá vejce s cukrem šlehám elektrickým ručním šlehačem tak dlouho, až pěkně "nabydou". Pak za stálého šlehání přídávám po lžičkách horkou vodu a olej a ještě krátce šlehám. Nakonec již lehce zašlehávám mouku smíchanou s práškem do pečiva a oříšky (kokosem, kakaem...). Naleji do dortové formy a rozetřu tak, aby ve středu bylo těsta trochu méně (během pečení se srovná). Já peču v obyčejné elektrické troubě. Předehřeji ji na necelých 150 °C. Naplněnou formu položím ještě na plech, vložím do trouby. Prvních pár minut nechám troubu pootevřenou! (2-3 minuty). Pak zavřu a po celou dobu pečení peču na necelých 150 °C. Dobu pečení sleduji jenom podle toho, jak se kraje korpusu začnou odklápět od krajů a zkouším zapíchnutím špejle. Pokud je suchá a těsto se odklápí od krajů, vyndám z trouby a nechám na prkénku 2-3 minuty stát. Pak teprve nožem po obvodu objedu, přiklopím mřížkou, na které bude korpus chládnout - nebo jen prkénkem - a překlopím. Sloupnu papír a nechám zcela vychladnout. Pak jednou nebo 2x prokrojím a plním krémem. Velice důležité je, aby se korpus nepekl zprudka, jinak sice pěkně vyskočí, ale pak hodně klesne a srazí se.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Linecké těsto pro začátečníky

Linecké těsto pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

Košíčky i pro začátečníky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nicol Salvatore | 15. 5. 2018 18:21

    určitě se moc těším a to vyzkouším vypadá to moc lákavě

  • Sarka | 27. 2. 2017 18:01

    Super rychly recept a chutny :-)

  • Kikoslav | 18. 1. 2017 13:20

    Mňam :-P Je moc dobrý a budu ho dělat furt :-))

  • Kikoslav | 18. 1. 2017 13:19

    Mňam :-P Je moc dobrý a budu ho dělat furt :-))

  • Kikoslav | 18. 1. 2017 13:19

    Mňam :-P Je moc dobrý a budu ho dělat furt :-))

  • Zdenča | 4. 9. 2016 17:59

    Super recept, povedl se mi hned na poprvé, moc děkuji. Jinak jsem v naší troubě pekla na necelých 150st. cca 50min

  • jasna8 | 6. 8. 2016 10:33

    Už mám něco odpečeno ale dort jsem dělala poprvé. Korpus krásný, měkoučký, chutný, držel tvar a supr se krájel. autorka šikulka. moc děkuji. dala jsem jen o něco méně cukru a o lžíci oleje víc. Postupujte dle návodu a musí se podařit :-) Doporučuji!!!

  • Aneta | 29. 5. 2016 00:19

    Můžete mi prosím poradit, je možné péct korpus při 170st cca 40min. a pak ho ještě asi po 2hodinách dopéct?

  • Bara | 21. 4. 2016 21:19

    Tak jsem ho taky zkusila podle kladných recenzí. Těsto krásné, vláčné, jsem zvědavá na výsledek. Zatím se peče. O:-)

  • Janulka | 21. 1. 2016 14:48

    supeeer!! korpus krásně vyběhl ,dělala jsem z hladké mouky ,do formy 26 cm.3x prořez. Děkuju za recept. O:-)

  • Dadu | 21. 1. 2016 13:24

    na mě moc sladký,ale vyběhl fakt krásně,zatím je v troubě,tak snad to neslehne. Za recept díky :-)

  • Nikol | 21. 5. 2015 16:02

    Ahoj dnes jsem udelala tento recept na korpus a je super ;-) povedl se mi hned na prvni pokus vzdy kdyz jsem delala nejaky jinx korpus tak mi hned spadl asi jsem pekla moc zprudka :-)) Jinak autorku toho to receptu musim pochvalit

  • Libuše | 28. 4. 2015 14:17

    Dobrý den, mám dotaz. Chci se zeptat, z kolika vajec péct, když potřebuji dort na "kalsický" hluboký plech. Nemám totiž obdélníkovou formu. děkuji Libuše :-\

  • luciseky | 2. 4. 2015 15:17

    Dnes jsem dělala podobný recept s hladkou moukou, a super, takže za mě hladká mouka ano, proč ne ... ;-) Ale holky musím se vám přiznat, že už peču dorty pro rodinu asi 3 roky, no a stále jsem měla problém s padáním korpusu po upečení a výše popsaný návod je úžasný :-* , konečně se povedlo ...

  • Petra | 19. 2. 2015 17:15

    Myslíte, že se dá udělat i z hladké mouky? Někdo nějaké zkušenosti? :-!

  • Brusinkah | 31. 1. 2015 13:37

    No ženy-v kostce velmi dobré reference,takže ho jdu zkusit.Vyzkouším ho obarvit na růžovo.....tak uvidíme.Pak dám vědět ;-)

  • Sisi | 23. 1. 2015 00:58

    Také to mám v plánu! :-))

  • z.m. | 11. 1. 2015 13:26

    veľmi jednoduchý recept, testovala som pred dvomi dňami s celozrnnou múkou :-) korpus sa podaril ;-) prekvapil ma čas pečenia 75 minút :o

  • Veronika | 1. 1. 2015 18:25

    delala jsem dneska poprve a to rovnou na tripatrovy dort. Musim rict, ze je opravdu jednoduchy, chutny a moc se povedl. Diky moc za recept!!! O:-) :-)) <:-)

  • lenka | 30. 11. 2014 12:24

    Je to dobrý tecept :-) :-\

  • vladka | 25. 11. 2014 19:58

    Myslíte že by se to těsto dalo obarvit a udělat tak z více korpusů duhový dort?díky

  • DaVinci | 15. 8. 2014 17:42

    Konečně těsto bez sněhu O:-)

  • Pája | 29. 5. 2014 17:06

    Vypadá krásně, ovšem pěkně mě vylezl nahoru =-O , takže se bojím, jak to vlastně dopadne. Pokut vydrží, tak jak je, budu spokojená! :-)

  • Zdenka | 17. 11. 2013 23:04

    :-[ Povedl se :-) Super recept, fakt :-*

  • Dom. | 31. 10. 2013 16:47

    souhlasím...

  • xennka | 20. 9. 2013 10:04

    zlobila a zvyklá,divím se že umíte číst =-O

  • Linda | 25. 7. 2013 17:22

    Povedl se i přes to ze me zlobyla váha takze spíse od oka :D ale byl nižší než sem zviklá, pekla jsem ho asi hodinku a jestli bude dobrý posoudí až oslavenec večer :) <:-)

  • Blanka | 24. 7. 2013 12:15

    Já pekla kulatý a musela jsem udělat na sebe 2....teda byl to půl dort,tak jsem jednu dávku dala do běžné kulaté formy a rozřízla na půlku. Ale už máte asi pečeno, že? :-)

  • Lucka | 22. 5. 2013 18:48

    Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli toto těsto můžu použít i na srdcovou formu o průměru asi kolem 23 cm...a když ho budu rozřezávat nebude moc nízký? :-)

  • Kamila | 27. 4. 2013 18:34

    Je to super recept, dělala jsem poprvé a povedl se :)

  • Linda | 28. 3. 2013 12:08

    Dnes jsem pekla, povedl se skvěle, bez ořechů jen s kakaem.. ješště jsem však nerozkrajovala, jen namazala šlehačkou a ozdobila oo´vocem, tak jsem zvědavá jak dopadne :)

  • dobytek | 8. 3. 2013 14:15

    naser si tam do toho dortu :-D :-! :-!

  • dobytek | 8. 3. 2013 14:13

    jestli se to nepovede tak si vas najdu a rozbiju vam drzku .je to dulezity..nasrat vy pekari :-D :-D :-D :-D ;-)

  • silvik T.
    silvik T. | 10. 11. 2012 21:04

    Dobrý,rychlý korpus.Jen se malinko drobí,ale to není na závadu.dělala jsem bez ořechů.

  • Karel | 17. 10. 2012 22:57

    Pekl jsem tento korpus již podruhé a vždy na 100% paráda. Děkuji 8-)

  • Bára | 11. 10. 2012 11:24

    Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda to stačí tohle těsto na dva korpusy jeden větší a jeden menší ještli korpus trochu nabyde? děkuji O:-)

  • Luciinda | 7. 8. 2012 16:27

    Místo ořechů jsem přidala mojí oblíbenou ingredienci do dortů a koláčů - nastrouhanou Margotku a udělala kávový krém a vše zalila čokoládou...geniální ;-)

  • Radka | 1. 7. 2012 13:55

    Dělala jsem dvakrát-jeden vyšší bílý a jeden nižší s kakaem a jako krém naši oblíbenou rychlovku:máslo smíchané s obyčejnou nugetou.Stačí ta za 20kč s kauflandu nebo lidlu.Jako další vrstva byl krém pudinkový s kousky ananasu.Mohli se všichni utlouct.Akorát ozdoby z marcipánu malá v nestřežené chvíli obrala ;-)

  • EvaPosp | 8. 6. 2012 21:04

    skvělý recept. Dělal jsem dortový korpus poprvé a povedl se. Díky!

  • Lucka | 6. 4. 2012 14:00

    Samozdřejmě, já dělám tento korpus také bez ořechů :-)

  • Simona | 4. 3. 2012 10:08

    můžu bez ořechu?

  • Simona | 4. 3. 2012 10:08

    můžu bez ořechu?

  • Jitka | 31. 12. 2011 20:38

    Super! Jen to bylo jako hrnečku vař, tak jsem upekla 3 korpusy místo jednoho ;-)

  • Ňulinka
    Ňulinka | 6. 11. 2011 10:00

    Vynikající,měla jsem strach z pečení dortů,jak byli kluci malí,tak korpus vypadal jak sedlý,tak jsem to vzdala,ale teď jsem zjistila,že jsem pekla rychle.Mám už i výborný krém,tak jsem letos pekla už na 4 oslavy. :-D Sice zdobení nemám tak krásné,ale snad i to se zlepší.Oslavencům se líbilo a olizovali se..Dávám velkou pochvalu a samo 1.

  • niky | 7. 10. 2011 20:57

    :'(

  • REŇULKA | 9. 8. 2011 12:18

    SUPER RECEPT :-) <3 :-| <:-) :-* :-P

  • Bára | 26. 6. 2011 23:08

    Jsem v pečení dortů úplný začátečník, ale stejně se to povedlo na jedničku! Pekla jsem to skoro hodinu a půl a je to akorát, korpus se nespálil, ani nepropadl. Děkuju za jednoduchý recept!

  • Máňa | 12. 3. 2011 14:36

    tak to se máš *Jano* :-)

  • Janička | 25. 2. 2011 15:57

    teď jsem ten korpus upekla a je to suprové vůbec to není suché a chutná to skvěle je mi teprve 12 :-[ a povedlo se mi to (pro mamku k narozkám) :-)

  • Matysek | 18. 2. 2011 14:44

    ja to rozdelila do dvou forem jeden s orechy druhy s mandlema oplacala pudinkovym kremem, ozdobila kompotovym ovocem a valentynske srdce bylo jako od cukrarky ;-) a druhy den uz nebyl. jen priste nez je slepim marmoskou, tak testo trochu pokapnu nejakou stavickou, aby nebylo tak suche. ale ja si tedy nacpala pupek

  • Lucinka19
    Lucinka19 | 10. 1. 2011 18:51

    Dávám 1*. Sice jsem nepekla v klasické formě ale v pekáčku, ale korpus je krásně zlatavý, dokonale rovný a možná i pan Pohlreich by mi ho záviděl... :) A to byl teprve můj druhý v životě.

  • pippiva
    pippiva | 17. 12. 2010 11:39

    Hanko,ja pridam mou zkusenost,snad to bude k necemu.Taky jsem zkousela pect podle tohoto receptu(asi pred 4 lety)a vubec se mi to nepovedlo. Celkove se mi nikdy nedarilo piskotove testo.Nekolikrat jsem to tady i resila,zkousela vsechny figle(neotvirat troubu,nedavat hotovy korpus do pruvanu)ale nakonec se mi oplatilo pect korpus na 200 °C a ne na malou teplotu,a taky slehat vejce kolem 15 minut,az zhruba 3x zvetsi objem.Taky jsem tech korpusu vyhodila.... ;-)

  • mysalin | 16. 12. 2010 19:16

    Hanko, ráda bych vám poradila jak poznáte, že je dort pečený. Vezmete špejli a píchnete do korpusu na více místech a když se těsto nelepí na špejli tak je korpus hotov.

  • hana Valentová | 14. 8. 2010 21:11

    Ach jo, mně se nepovedl, letěl přímo do koše. Může být chybou to, že jsem otevřela troubu příliš brzy, když jsem si myslela, že už by mohl být hotový a on nebyl? Jinak nevím,co jsem mohla udělat špatně. Trochu mi klesl a když jsem ho pak vyklopila na prkýnko, nechala jsem ho dnem vzhůru a dno se mi totálně propadlo, byla tam proláklina, takže s dortem nic společného. Normálně by se to asi sníst dalo, ale byla jsem tak zoufalá, že jsem s tím šlahla do koše.

  • hana Valentová | 14. 8. 2010 11:53

    Tak vám nevím, ale asi se nepovedl. Je ještě v troubě, ale jaksi klesá, teda ne moc, ale je to znát. Může to být tím, že už jsem myslela, že by mohl být hotový a otevřela jsem troubu? Byl jeste syrový, tak jsem troubu zas zavrela a pecu dál.

  • Lucie Suchá | 30. 6. 2010 23:22

    Super popis postupu, nádherně se povedl. Díky.

  • Pavla Ježková | 30. 3. 2009 19:51

    chtela bych se zeptat, kdybych to chtela pect na mensim plechu popripade pekacku, jak to mam udelat s mnozstvim abych ho nemela prilis nizky, dekuju

  • Míša Š. | 18. 11. 2008 10:46

    Povedl se na jedničku.Hodně těsta,pekla jsem postupně ,abych nemusela rozkrajovat:-)těsto mi vyšlo na 3 korpusy.

  • ladislava staffenová | 29. 9. 2008 10:44

    Sylvo. přečtěte si pořádně o tom vymazávání, autorka jen vystřihne dno z papíru,menší, než je dno a vymaže obvod formy a boky - nevymázává celé. Určitě je to lepší pro jistotu, že tam, kam papír nedosáhne, se vám to nepřipeče.

  • Sylva P. | 29. 9. 2008 10:35

    Je nutné použít ten pečící papír, když se stejně vymazává?

  • Martina Kettnerová | 23. 5. 2008 14:24

    Díky za skvělý recept. Podrobny popis a jednoduchá příprava, co víc si přát. Výsledek vypadá moc dobře, už se těším až ochutnám :-)Dávám jedničku.

  • Honza | 3. 3. 2008 21:23

    Tak teda cekal sem ze to zkonim, ale povedlo se a nezbyva nic nez pochvalit. Rychlé, jednoduché a navíc vynikající

  • Pavel | 13. 2. 2008 17:38

    Tak musim pochvalit tento recept,prave jsem ho dopekl a vysledek mne mile prekvapill.Diky a davam 1*.

  • Maruška * | 5. 2. 2008 07:44

    Kuchařinky, jsem ráda, že se vám daří péci podle tohoto receptu. Podrobný popis jsem uvedla záměrně, jelikož i já jsem ho takto kdysi dostala, když jsem začínala s pečením. Pomohly mi i zdánlivě banální rady, které zkušené kuchařky berou jako samozřejmost, ale pro začátečníka to tak třeba není.:))) Tento poměr surovin používám na dort. formu o průměru 26 cm. Pokud chci mít dort vyšší, proložím ho ještě dětskými kulatými piškoty namočenými buď ve šťávě z kompotu nebo v rumu zředěném vodou (1 díl rumu, 2 díly vody a trocha moučk. cukru). Piškot vždy jen ponořím a hned vyndám, aby byl vlhký, ale ne rozmáčený.Piškoty kladu na krém plochou stranou dolů a znovu potřu krémem. Vytvoří se tak další vrstva. Je to dobré i na vyrovnávání plochy dortu, když není zcela rovný. Z piškotů můžete udělat třeba jenom kolečko uprostřed nebo zase jenom po obvodě u kraje - prostě podle toho, kde potřebujete korpus zvednout. Je to bezva pomoc a vypadá to pěkně i při rozkrojení dortu.

  • Květa - | 4. 2. 2008 15:19

    Taky jsem vždycky šlehala bílky zvlášť, ale zkusila jsem tento recept a fakt nemá chybu - celá vejce se krásně našlehala, nádobí jsem ušetřila. Už ani podle jiného receptu dortové těsto péct nebudu.

  • Simča Sládková | 4. 2. 2008 00:10

    Mám úplně stejný poměr, ale vždycky šlehám zvlášť bílky s polovinou cukru do tuhého sněhu a pak zvlášť žloudky s druhou polovinou až zbělí. Pak po lžicích přidávám vodu a nakonec po částech střídavě mouku s prdopečem a sněhem. Ale příště to zkusím šlehat z celých vajec - bylo by to rychlejsí a ušetřím nádobí :-).

  • iva nemcova | 3. 2. 2008 10:25

    Ja jaem to delala v dort. forme o prumeru 26 cm a bylo to v pohode.

  • Anonym | 2. 2. 2008 18:06

    Podle mého odhadu cca na 23 cm v průměru nebo o malinko větší.

  • Tereza | 1. 2. 2008 22:38

    Chtěla bych se zeptat, jestli tahle dávka těsta stačí na dortovou formu s obvyklým průměrem? Děkuji

  • iva nemcova | 28. 1. 2008 14:40

    super recept! dlouho se mi nedarilo upect piskotove testo,tenhle korpus se mi opravdu povedl i diky podrobnemu postupu.

  • Eva Vondrova | 18. 1. 2008 13:40

    Zatím první dobrý recept, co jsem vyzkoušela.Rychlý na přípravu a taky byl hodně rychle pečený:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dorty Nejlepší dezerty Dortový korpus
Moučníky Dorty Pečení Narozeniny Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Alpský Kaiserschmarrn

Alpský Kaiserschmarrn

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Salát z červeného zelí IV.

Salát z červeného zelí IV.

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Muffiny s lentilkami

Muffiny s lentilkami

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

44
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
32
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
31
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
28
Holandské řízky - smetanové
Holandské řízky -…
28
Fežoáda
Fežoáda

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Petra Svoboda rok po smrti manžela: Poprvé ve společnosti! A úplně jiná

Petra Svoboda rok po smrti manžela: Poprvé ve společnosti! A úplně jiná

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem
Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami,…
Dortíky z listového těsta se šlehanou nivou
Dortíky z listového těsta se šlehanou…
Dortové košíčky s ostružinami
Dortové košíčky s ostružinami
Dosa indická falešná (palačinka), základní recept
Dosa indická falešná (palačinka),…
Double švestkový koláč
Double švestkový koláč
Doudlebské vdolky
Doudlebské vdolky
  • Recepty.cz
  • Dortový korpus pro začátečníky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact