• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Domácí pizza
Napište svůj komentář k receptu

Domácí pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Domácí pizza
Domácí pizza
Domácí pizza
Domácí pizza
Domácí pizza
Domácí pizza
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
  • 3. náplň
    • 100
      g šunka
    • 1
      plechovka žampiony krájené - malá plechovka
    • 1
      balíček zelené olivy
    • sůl
    • 400
      g rajčata
    • olivový olej
    • voda
    • 500
      g hladká mouka
    • 0,50
      kostka droždí
    • oregáno
    • 400
      g sýr
    • 4
      lžíce olej nejlépe olivový
    • sýr primátor musí mít min. 45% t.v.s
  • 1. náplň
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • tuňák - ve vlastní šťávě
  • 4. náplň
    • 2
      ks rajčata
    • bazalka
    • 1
      balení mozzarella
    • 1
      balíček zelené olivy
  • 5. náplň
    • 2
      ks česnek
    • 0,50
      balíček špenát porcované - malé kostky
    • krevety
  • 2. náplň
    • 100
      g anglická slanina ještě lepší je sušená nebo typ bacon
    • 2
      ks zelená paprika

Postup přípravy receptu

1
Droždí rozdrobíme do 50 ml vlažné vody, přidáme špetku cukru, rozmícháme a necháme vzejít kvásek (na povrchu se začnou dělat bublinky). Odvážíme mouku, nasypeme do mísy, přidáme sůl, kvásek, olej, přilijeme vodu (opatrně, po částech), vypracujeme těsto. Množství vody je přibližné, řídíme se hustotou těsta, to by mělo být tužší, nelepivé. Dáme na cca 1 hod. vykynout. Po vykynutí těsto rozdělíme na 2 nebo 4 kusy (podle požadované velikosti pizzy) a rozválíme dokulata. Potřeme olejem, drcenými rajčaty, osolíme, posypeme oregánem a strouhaným sýrem. To je základ, na který klademe požadovanou náplň.

RADA: Jak na domácí pizzu? Mrkněte na VIDEO!

2
1. náplň: tuňáka slijeme, rovnoměrně rozdělíme na základ, nakrájená rajčata také, do oleje z tuňáka prolisujeme česnek a lžičkou rovnoměrně rozdělíme na pizzu.
3
2. náplň: slaninu a nakrájené papriky rozdělíme na základ.
4
3.náplň: pokrájenou šunku, žampióny a přepůlené olivy rozdělíme na základ.
5
4.náplň: pokrájenou mozzarelu (na plátky), rajčata a přepůlené olivy rozdělíme na základ.
6
5. náplň: kousky špenátu rozdělíme rovnoměrně na základ, mezi to naklademe krevety a lžičkou pokapeme olejem rozmíchaným s prolisovaným česnekem.
7
Pečeme v troubě 200 °C (elektrická), až se sýr roztaví a začne mírně zlátnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza podle Míši

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Domácí pizza I.

Domácí pizza I.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • cvrky | 24. 9. 2016 22:40

    No to snad ne. Za padesát minut z toho máte černé uhlí. Ten čas je tak 8-10 minut maximálně

  • Dominik | 13. 2. 2016 12:06

    výborný recept Pochutnel jsem si čistá 1 :-)

  • Anett | 16. 11. 2015 10:35

    Jak to mám udělat, když mám sušené droždí? Díky :) :-))

  • Kate | 10. 9. 2015 13:26

    Těsto dobré, dávám za 1 <3

  • Šimon | 23. 2. 2015 12:23

    Zdravím, já jsem to tam měl někdy déle, někdy kratší dobu, ale zhruba tak 40-50 minut. Vždy to vyzkouším tak, že do toho píchnu špejlí a když se už těsto nepřilepí, je hotovo. V druhé řadě ochutnám malý kousek :-)

  • Karel | 6. 10. 2014 11:58

    Pizza z obchodu? Vážně? http://www.stream.cz/peklonataliri/672728-mrazena-pizza

  • karlos | 6. 10. 2014 11:53

    No pizza z obchodu je nekomentovatelná: http://www.stream.cz/peklonataliri/672728-mrazena-pizza . Recept je jen inspirace, délka pečení záleží na troubě, technologii ohřevu a předehřívání, znám i recept bez kynutí s krátkým odpočinkem v chladničce. Pizza je otázkou zkušeností, recept je jen nástřel, abyste to hned zkraje nezkazili ;) :-|

  • Vladimír | 12. 6. 2014 15:48

    Zdravim vás:-) mám malý dotaz. |není zde uvedeno jak dlouho se pizza peče jsou zde pouze stupně ale jinak nic víc. Děkuji za odpověd :'(

  • Dawe | 8. 6. 2014 21:34

    Ne nedělal,trochu jsem si ho upravil,ale základ (těsto) jsem dělal dle receptu :)

  • Kuchařinka | 8. 6. 2014 11:50

    A dělal si to uplně dle receptu ?

  • Dawe | 8. 6. 2014 11:19

    Bylo to výborné,na oslavě si všichni pochutnali a musím říct,že mi ta pizza chutnala daleko víc než ta z obchodu

  • Honza | 21. 2. 2014 17:23

    Dobrý den, prosím o radu: co se dělá s tím sýrem primátor co je v ingrediencích? v postupu již není zmíněn. Děkuji za odpověď. Honza

  • hana | 26. 1. 2013 08:28

    1/2 droždí je myšleno polovina kostky droždí t.j. 21g

  • pepan | 15. 1. 2013 13:54

    Na 500 g mouky přijde dle meho názoru 20 g droždí /to je 1/2 kostičky co se prodáv :-) :-) :-) á a vody 1/4 litrů vlažné vody ¨, těsto musí být řidčí ale aby se nelepilo s pozdravem pepan nějak podobně jse to dělal včera a byla dobrá

  • Mára | 20. 10. 2012 01:11

    Že jsem tak smělej... 1/2 droždí je půl lžíce droždí, nebo půl náklaďáku droždí? Děkuju za vysvětlení...

  • Honza | 16. 8. 2012 17:48

    Ahoj nejak se placam v te vode kolik ji ma tedy byti poradite

  • madinka13 | 4. 8. 2012 14:25

    bylo to těžké udělat ale výborné!!! vždy přidávám více droždí aby toho bylo více ;-) :-P

  • petra | 19. 4. 2012 18:55

    chci se zeptat, muzu delat testo i v pekarne? kolik zhruba te vody plus minus? 250ml by melo staci asi, ze? dekuji za odpoved.

  • miška | 5. 4. 2012 15:26

    :-) máš tady recept na těsto.Co si tam dáš už je tvoje věc ... jde hlavně o to aby bylo dobré těsto :-)) O:-)

  • Tomas | 4. 1. 2011 15:32

    Dobry den musim reagovat co pise kolegyne kucharka, nechapu trochu jak se muze prilepit testo je to jendoduche kolegyne bud staci pecici papir a nebo na olej ale ja preferuji pecici papir mate to jako z pece v pripade oleje testo je nasakle ale 100 lidi 100 chuti tot na vas jsem vam jen chtel poradit a pokud date pecici papir neni potreba ho pomazavat olejem jak jsem se tu docetl to trochu se divim co tu obcas ctu. Jinak at se vam vari a pece dobre. Ja delam pizzu z vlastni dlouholete praxe a zkusenosti svim zpusobem ale je to vse hodne podobne .....

  • Simča Sládková | 5. 8. 2008 23:45

    Dělala jsem dnes večer na oslavu narozenin dcery. Potřebovala jsem toho hodně, tak jsem zadělala z dvojnásobné dávky a bylo toho z kila mouky na 5 velkých pizz (pro cca 10 lidí). Kromě zde uvedených variant jsou u nás oblíbené ještě tyto: 6. náplň: Potřít rajčaty (kečupem), posypat oregánem, rozložit 100 g krájené šunky, kousky ananasu z kompotu a posypat strouhaným sýrem. 7. náplň: Potřít rajčaty (kečupem), posypat oregánem a drceným česnekem, rozložit sáček zelených oliv a na kousky nakrájených krabích tyčinek (tak 125g balení). Opět posypat sýrem. 8. náplň: poklást plátky anglické slaniny, potřít podušeným a očesnekovaným špenátem, nahoru rozložit buď kolečka vajíček natvrdo, nebo přímo rozbít 4 vajíčka - opatrně, aby se nepoškodil žloutek - a mezi vajíčka naklást na tenká kolečka nakrájený sýr jadel. S těstem nebyly žádné potíže, mělo správnou hustotu, bezvadně se s ním pracovalo a dalo se vytáhnout pěkně dotenka.

  • Monikaka | 30. 3. 2008 14:09

    mě je teprve 12 ale zdá se mi zě tato pizza je na domácí moc složitá skuš sem dát nějakou domácí ale také jednoduší myslím jako třeba se sýrem, rajčetem, salámem, kečupem a tak myslím že to je domácí pizza dík !!

  • Gábina H | 11. 9. 2007 16:13

    Pavlíno, já peču pizzu vždycky na pečícím papíře a nepřilepí se mi. Ale je pravda, že těsto než dám na papír pomažu olejem a pak jej vytahuju do potřebné velikosti.

  • Anonym | 11. 9. 2007 14:44

    kazdy si muze na pizzu dat co zrovna hori v lednici ,vyborne je taky rozklepnout na pizzu vajicko,podrobit nivou a kapary je to opravdu uzasne

  • ChemiQ | 26. 8. 2007 13:02

    Já mám odzkoušený tento recept: http://ovocne.hustej.net/2007/07/10/kdyz-pizzu-tak-doma-udelanou-aneb-jak-ji-delam-ja/ a je taky moc moc dobrý ;-) určitě jej zkuste - zpracování těsta je sice trochu pracné a vyžaduje fyzičku,ale ten výsledek za to rozhodně stojí :-)

  • Denisa Mikulová | 11. 4. 2007 13:43

    Pizza výborná, piekla som asi podľa 4 receptu, ale jednoznačne vedie...ďakujem

  • Pavlína | 7. 4. 2007 13:42

    Těsto je chuťově opravdu výborné avšak musím dodat poznámku pro začínající kuchařky jako jsem já. Při pečení jsem udělala jednu velikou chybu. Pizzu jsem dala péct a na plech jsem pro jistotu dala pečící papír..... tím pádem se mi celá pizza přilepila a nešla z papíru sundat dolu :))) Takže pro příště a pro všechny : Péct jedině bez pečícího papiru :)))

  • Petr | 8. 8. 2006 20:59

    I když jsem v kuchyni začátečník, musím uznat že pizza byla velmi povedená, ne jako z pizzerie, zato krásně křupavá a nadýchaná.Děkuji za skvělý recept.

  • lavazza | 31. 12. 2005 13:16

    Úžasný recept!!! tohle těsto vyjde na 4 veliký pizzy o výšce 3mm, těsto je krásný a už nemusíme chodit do pizzérie takže moc děkuju

  • Abies Alba | 1. 8. 2005 07:48

    Kami: Na půl kg mouky postačí 5 g sušeného droždí. To s modrým ptákem je desetigramové a Oetker je sedmigramové.

  • Kami | 30. 7. 2005 21:30

    Kdyz mam drozdi jen v sacku, kolik ho je treba? Poradi nekdo?

  • Jindra Strakoš | 11. 6. 2005 07:54

    Taky jsem v kuchyni začátečník, ale pizza se povedla - vyšlo na dva plechy. Díky za přesný recept.Jen dvě poznámky pro mně podobné:- kvásek jsem nedělal bokem a pak nepřidával do mouky, ale do nádoby jsem nasypal mouku, udělal do ní důlek a kvásek nechal vzejít tam. - pekl jsem v horkovzdušné troubě a nestačilo, aby sýr byl rozpuštěný, ale bylo třeba ještě chvilku počkat, až spodní strana pizzy přestane být bílá.

  • Irena | 14. 3. 2005 07:11

    Pekla jsem první pizzu v životě a hned takový úspěch! Byla jsem opravdu příjemně překvapena a rodina taky - těsto je super!

  • sabrina | 8. 12. 2004 12:52

    z tohoto receptu se mi vzdy podari udelat skvele testo na pizzu. vzdy je mekka a nevysussi se. a je to i vhodne pro zacatecniky jako jsem ja :-) dekuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Pizza těsto
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pečení Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Bazalka Česnek Droždí Hladká mouka Krevety Mozzarella Olej Olivový olej Oregáno Rajčata Špenát Sůl Šunka Sýr Sýr Primátor Tuňák - ve vlastní šťávě Voda Žampiony Zelená paprika Zelené olivy

Jak na domácí pizzu

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Langoše

Langoše

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Babiččin štrůdl

Babiččin štrůdl

Kuřecí roláda IV.

Kuřecí roláda IV.

Zeleninová česnečka s kroupami

Zeleninová česnečka s kroupami

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Jednoduché pečené vepřové ocásky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Jak na domácí pizzu

Poslední sledované recepty

80
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
72
Rychlé zelené karí s mrkví a cizrnou
Rychlé zelené karí s…
59
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
56
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
43
Zapečené chlebíčky - rychlá večeře
Zapečené chlebíčky -…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Domácí paštika z kuřecích jater
Domácí paštika z kuřecích jater
Domácí perník
Domácí perník
Domácí pikantní majonéza
Domácí pikantní majonéza
Domácí pizza
Domácí pizza
Domácí pizza I.
Domácí pizza I.
Domácí pizza koláč
Domácí pizza koláč
  • Recepty.cz
  • Domácí pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact