Kuřecí prsíčka omyjeme a osmahneme na trošce oleje. Po vychladnutí rozsekáme na drobné kousíčky (v robotu se to dělá nejlépe). Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, popř. ji můžeme rozsekat společně s masem. Přimícháme máslo a majolku - množství záleží na chuti, jak kdo chce pomazánku hustou, kdo chce jemnější, může majolku nahradit bílým jogurtem. Vymíchanou pomazánku osolíme a okořeníme dle vlastní chuti (pepř, paprika, grilovací koření atd...).
2
Výborná je jak na tmavé, tak na bílé pečivo. Úplně nejradši ji máme na domácím chlebu.
Vyzkoušená letos na SIlvestra, a na Silvestra budem dělat zase :-) Vážně moc dobrá věc.
Michaela Mitregová
|17. 10. 2009 12:27
Naprosto úžasná pomazánka. Dělám ji vždy, když si manžel přinese grilované kuře a nesní suchá prsíčka. Pro návštěvy opravdu delikateska, vždy ji všichni chválí, díky !!!