Cibuli nakrájíme na drobno, papriky, rajčata a feferony nakrájíme na menší kousky, prolisujeme česnek a přidáme konzervy nakrájené na kostky. Vaříme, až se šťáva téměř vydusí, sejmeme ze sporáku a naplňujeme skleničky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katka
|27. 7. 2015 20:30
Lidl - Pikok konzervy jsou nejlepši mají německou úroveň kvality.
Iveta
|21. 4. 2015 07:01
Nejlepší jsou konzervy z Lidlu, 85 % masa
Marek P.
|13. 1. 2012 19:15
Doufám, že nekupujete čínské konzervy. Přece ta hygiena je tam ještě stále na takové úrovni, co v Evropě nebylo ani v 19. století.
Majka Rončáková
|24. 5. 2007 10:44
Čínské konzervy jsou v Kauflandu.
Jana Remková
|24. 5. 2007 10:17
Určitě souhlasím,nejlepší byly čínské konzervy,ani nevím,jestli ještě jsou.Ujišťuji vás,že na tady tu směs na topinky,můžete použít i Eurokonzervy a bude to dobré,aspoň ze skušenosti s touto směsí se mne nikdy nikdo neptal,z jaké konzervy jsem to vařila a všem vždy chutnalo:Autorka receptu Jana R.
barča
|23. 5. 2007 16:17
Milé dámy a pánové, já ať koupím jakoukoliv konzervu vepřového i hovězího ve vlastní šťávě, tak je to s prominutím "blivajs" . Žádné maso atd. Jaké konzervy kupujete ? Myslím výrobce. Moc děkuji za zkušenosti.
Hela -
|22. 5. 2007 10:16
Při čtení tohoto receptu jsem se vrátila do mládí (asi před 35 lety). kdy nebylo nic k dostání a byla proto velmi populární pomazánka s názvem ČE-KO (tj. česnek+konzervy).Tak jí taky posílám.