Tradiční česká bramboračka patří k nejoblíbenějším polévkám. Zkuste verzi s podmáslím a ztracenými vejci. Nejenže zahřeje a zasytí, zároveň si na ní skvěle pochutnáte.
RADA: Vyzkoušejte dýňovou polévku podle osvědčených tipů
Bramboračka
Bramboračka s houbami
Hustá bramboračka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
je pěkně hnusná :-$
Nepečený jogurtový dort
Dvojbarevný jablečný koláč
Bábovka s dvojitou porcí tvarohu
Králík na roštu - grilování
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Veganský thajský sójový guláš
Losos v sezamové krustě
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros