Cibuli nakrájíme na měsíčky, papriky na proužky, klobásku na půlkolečka, špek na menčí kostky (ale ne úplně malé). V hrnci rozehřejeme trošku oleje, na tom opečeme špek, přidáme cibuli a pariky a za občasného míchání necháme chvilku smahnout (tak, aby zelenina byla trošku obdělaná, ale stále křupavá). Pak přidáme půlkolečka klobásky, které také chvilku opékáme. Na závěr přidáme fazole i s tomatovým nálevem a předem uvařené halušky. Vše dochutíme pálivým Pistou (nebo jinou chilli pastou), kečupem a pepřem. Krátce prohřejeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marian.x
|12. 12. 2015 16:32
Jak pejsek a kočička pekli dort. Hlavně ten kečup a fazole v tomatové omáčce, ochucené PISTOU nebo jinou čili pastou. PISTA není čili. ale krém z rozemletých paprik.