Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na skus, pak scedíme.
2
Rajčátka, papriku, česnek i olivy pokrájíme, smícháme s těstovinami, ochutíme kořením a dáme buď do vymazané zapékací mísy nebo do jednoporcových mističek. Vejce rozšleháme, smícháme se smetanou a směsí přelijeme těstoviny. Dáme zapéct do předehřáté trouby dokud smetanovo-vaječná směs neztuhne. Podáváme ihned, výborné jsou i vychladlé.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anina
|2. 6. 2015 08:46
Rychlá a výborná večeře, děkuju
Radka
|10. 7. 2014 15:19
Dobrý den. Zbyly mi kolínka od včerejšího oběda, tak jsem to zkusila. Jen tak o něco víc co pro sebe, protože přítel o zeleninové pokrmy nijak zvlášť nestojí. A vida, málem mi to snědl, uličník jeden!
Eva
|25. 5. 2013 19:56
testoviny na tento zpusob byly opravdu vyborne. mela jsem je s kuretem. misto rajcat jsem pridala protlak. vyberne jsou v tom prave ty olivy a chuti dodava i cesnek. ja davala jen 1 strouzek, ale myslim, ze 3 by byvaly lepsi.
Protože všem chutnaly a bez masa se většinou obejdu jen já, můžu je dělat i nadále. Děkuji za dobrý recept.
Tera
|29. 3. 2012 14:52
Dnes jsem zkoušela a mohu jen doporučit...Zelenina tomu dodává super chutˇ a olivy jsou skvěle výrazné..Ještě jsem přidala na drobno nakrájenou vysočinu.Po upečení posypáno mozarelou VÝBORNÉÉ... ;-)
Rejholcová Dagmar
|22. 3. 2012 14:02
Doporučuji zkusit, je to výborná varianta zapékaných těstovin s neotřelou chutí.