ks
hovězí žebra s kostí
(žebírka!!!nechtělo to napsat)
4
ks
brambory
100
g
hrášek
200
g
arašídy
mleté
100
g
zelené boby
cibule
dle chuti
2
ks
rajčata
2
stroužek
česnek
sůl
kmín
oregáno
,mleté žluté chilli papričky
petrželka
olej
Postup přípravy receptu
1
1. Brambory oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme. Spaříme a oloupeme rajčata a orestujeme nakrájený česnek.
2
2. Dáme vařit vodu a těsně před varem do ní vložíme hovězí žebírka. Pak přidáme sůl, oloupaná rajčata, orestovanou cibulku, kmín oregáno, chilli a orestovaný česnek. Nakonec vmícháme mleté arašídy.
3
3. Vaříme, dokud maso nezměkne, a pak přidáme boby, hrášek a brambory. Znovu vaříme.
4
4. Hotový pokrm na talíři posypeme sekanou petrželkou.