Vývar s přepůlenými jarními cibulkami, oloupanou a na kusy pokrájenou mrkví, nakrájeným zázvorem, příčně přepůleným česnekem a řasou kombu přiveďte k...
více o Ramen
Rýži důkladně propláchněte a uvařte se dvěma hrnky vody na skus. Ihned promíchejte s octem a rozestřete na talíř. Okurku a mrkev nakrájejte na...
více o Suši s rybou a zeleninou
Zeleniny by mělo být od všeho přibližně stejně.
Očistíme brambory, nakrájíme na kostky cca 1x1x2 cm a necháme v míse s vodou pustit přebytečný škrob....
více o Zeleninová óda na Remosku
Oloupeme jablka, nakrájíme na kostičky či jiné tvary. Seškrábneme z řapíků celeru hrubá vlákna a nakrájíme jej napříč na tenké plátky. Jemně nasekáme...
více o Salát s vůní moře
V troše mléka svaříme kokos a lžičku zázvoru.
Na pánvičce opražíme na tuku rýži do lehce zlatova, přelijeme svařeným mlékem s kokosem. Nezakryté na...
více o Rizoto jinak a rychle