Dnes jsem dělala poprvé, je to moc dobré. S malinami. Dávám 1
Moc dobré, dávám 1.
Výborná, přidala jsem trochu mléka a místo pečivového prášku, který zrovna dneska doma nebyl, jsem dala sodu a nic jsem nepokazila. Dávám 1.
Do klasického těsta na bublaninu se místo másla dává olej, máslo se spíše hodí na bábovku a třená těsta. Aby těsto nebylo tak husté je dobré použít tvaroh ve vaničce, je řidší.
Souhlasím s paní Evou - tohle není žádná bublanina, chutná prostě jinak
Těsto dobré-používáme na bábovku, ale bublanina se tomu teda říkat nedá, neni nad klasiku :) zkusila jsem a nevypadá to vábně a hlavně mi přijde, že se to ani tak nevychutná,to výborné těsto :)
Teda měla jsem strach, aby se nezdrcla, páč byl jen mokrý tvaroh z vaničky, tak jsem tam přidala trochu sody, místo hery máslo a fakt výborná. Jenom tam pořád cítím ten prdopeč, ale to cítím z většiny buchet.
Skvělá, krásně se dělá a výsledek je super. Není vůbec suchá jako všechny bublaniny. Děkuji za recept. Máte velkou 1.
Fakt nemá chybu. Trošku jsem se lekla toho " nelijeme těsto" protože jsem ho musela po pekáči rozetřít, ale výsledek je super. Myslím že ho sním dřív než příjde návštěva :-)
Tuto buchtu dělám už dlouho a doma se na ni vždycky těší, je výborná :) doporučuji zkusit upéct. Nejvíc mi chutná s meruňkama :)
Polovině rodině to mooc chutnalo, druhá už nebyla tak nadešená - prý nic zvláštního. Já jsem si ovšem pochutnala. Dělala jsem s mraženými jahodami a bylo to vynikající.
výborná bublanina, dělala jsem s černým rybízem, nebyla vůbec suchá, je super
Může mi někdo poradit, jestli přidáním mléka těsto alespoň trochu zjemním....??? Pekla jsem již poněkolikáté, je moc dobrá, ale vždycky do těsta přidám trochu mléka, protože se mi zdá dost husté...a také jím nahrazuji vejce, dávám totiž jen 2 (kvůli cholesterolu je musím omezovat). Díky.
Tak bohužel v naší rodině neměla úspěch,ale každý máme jinou chuť,takže nepochybuji,že ostatním tady chutnala, nám bohužel ne :o(
Vyzkouseno, temer snezeno. Vyborna bublanina, diky tvarohu vlacna. Pekla jsem ji s cerstvymi merunkami a urcite ji vyzkousim i s jinym ovocem. Mate ode me 1.
Dneska jsem ji upekla a byla fakticky moc dobra,,,,!!
vyborna fakt vyborna a je ji hodne to se v naši rodine ceni
Pekla jsem to se zavař.meruňkami,okapanou šťávu vlila do těsta,dala 1,5 pr.do peč. a posypala posypkou.Po upečení jsem ještě potřela okraje bublaniny zbytkem meruňk.šťávy.Fakt to nemá chybu!
Cindy asi jste měla hodně vlhký prostě takový řídký tvaroh a ten to těsto někdy prošku přisrazí a tolik nevyběhne. Tento recept dělám pravidelně a když vidím, že je tvaroh takový těžký mokrý přidám více prášku do pečiva a je to dobré - dám ho třeba 1 a půl balíčku nebo přidám trošku jedlé sody. nejlepší je tato bublanina z tvarohu, který není ve vaničce, ale v kostce nebo vážený, který je však málo
Výborné, fakt super, akorát mi to taky moc nevyběhlo a to jsem měla malý pekác, neví někdo proč?Cindy
Dobrá,ale žádnej zázrak!
Ochutnávači se o bublaninu málem poprali.takže dneska jí budu dělat znovu a příště raději na dva plechy.
Šárko, uvidíte, že ochutnávači Vás budou zbožňovat...
Tak tohle musím jít okamžitě vyzkoušet,protože už teď mám boule za ušima a to jen o receptu čtu.Až se ochutnávaáči vrátí ze školky a práce napíšu jak chutnal.
mám spoustu receptů na bublaninu, ale tenhle je zaručeně nejlepší, ostatní vyhazuji
Vážně moc výborná bublanina, jen se po ní doma zaprášilo. Dala jsem do ní švestky a nasrouhala čokoládu na vaření. Perfektní...
Pekla jsem ji s meruňkami a rybízem, posypala posypkou a dokonce moje máti (79) na ni chtěla recept!
Dobry den. Chci se zeptat na kolik a jak dlouho se tato bublanina, peče?
Tak jsem včera upekla tuhle tvarohovou bublaninu a výsledek?Během hodiny byla buchta v čudu.Děti i chlap si mlaskali,mě nechali tři kousky.Použila jsem jahody a příště zkusím borůvky.Sice jsem myslela,že více vykyne,ale i tak byla super!Dávám za 1.
koláč byl dobrý, akorát mám velké plechy do trouby, tak byl nízký. To je můj opakovaný problém-příště musím zvolit pekáč-mám takový po prababičce jak se v něm pekly takové ty velké buchty jako z pohádky, já je teda nepamatuju ale táta jo a vzpomíná na ně. Určitě si někdo pamatujete. Jinak dávám 1
Je to úžasný koláč, protože má velmi vláčné vzdušné chutné těsto Určitě si ho udělám znovu.
Velmi chutná vláčná buchta. Dělala jsem s broskví, kompotovanou dýní a borůvkami. Díky za recept.
Taky jsem zkusila, bylo to dobré. Ovoce sice propadlo dovnitř, ale na chuti to nic nezměnilo. Dala jsem mražené ovoce - třešně, rybíz, borůvky.
dnes ji dělám po druhé a jsem zvědavá protože ta první byla tak rychle pryč že jsem se nestačila ani otočit a kdo jí ochutnal tak měl jen boule za ušima
Opravdu výborná s jakýmkoliv ovoce, hlavně že je vláčná
Moučník na jedničku s hvězdičkou.Delikatesa
Děkuji za skvělý recept. Pekla jsem 2x, jednou z jednoduché dávky s jahodami a broskvemi na velký plech a bylo to jentaktak na udržení, podruhé s rybízem z dvojité..paráda a mňam.
Pekla jsem ji s míchaným lesním ovocem a posypala drobenkou. Byla výborná!
Jačo, dělala jsem ji s červeným a černým rybízem, s borůvkami, s jahodami a s malinami.Kdybyste se zeptala, která byla nejlepší, tak opravdu těžko říct(po delším přemýšlení jsem dospěla k závěru, že je to šumafuk, i když mým favoritem byly asi maliny a jahody).
Dobrá bublanina, ale také mi spadla. Asi někde soudruzi z NDR udělali chybu.
Výborná -s borůvkami to asi taky půjde že
Dělala jsem s meruňkami, výborné!
Musím jen poděkovat za recept,prostě VÝBORNÁ.Nerada peču,ale v rámci rodinného štěstí občas musím,ale k tomuto receptu se ráda vrátím.Velikej úspěch!!!
Moc nám chutnala. A vůbec není špatná posypaná na kostky nakrájenými banány a jahodami.
Výborná !! Dělala jsem s jahodami a posledními meruňkami z mrazáku. Pekla jsem na menším plechu, takže byla hezky vysoká, vláčná, místo skořicového cukru jsem dala klasiku - vanilkový cukr. Jen se po ní zaprášilo,díky za výborný recept.
ted jsem ji pekla.dala jsem maliny a jahody ze zahrady a plech jsem vysypala hrubou moukou.je rychla, jednoducha a vyborna.rodina ulizovala uz i testo.do odpoledne asi nevydrzi.dik za dobry recept
dělala jsem zatím 2x. Záleží na tvarohu, poprvé jsem přidala trochu mléka (tvaroh tučný vanička), byla nižší a jahody na dně, ale zmizela hned. Podruhé z tvarohu měkkého v kostce, nebylo třeba ředit, s borůvkami, které jsem obalila v cukru, aby nepropadly ke dnu. Byla lepší a vyšší..posílám dál
Veľmi ďakujem za tento skvelý recept. Piekli sme ju už 3x, vždy inak, ale vždy s veľkým úspechom. Výborná bola s višňami, ríbezľami a fantastická s jahodami a ríbezľami. A menila som aj formy, zdá sa mi, že je lepšia, keď je cesto vyššie, takže uvedená dávka je super do veľkej okrúhlej formy (na veľkú pizzu) alebo 1 a 1/2 dávky na plech.
Lenčo, dělám tvarohovou bábovku, která je tady pod názvem "Tvarohová bábovka" (je jich tady víc) s tím rozdílem, že dávám pouze 20 dkg cukru. Přidávám citronovou kůru a zlaté rozinky, namočené na pár hodin v rumu. V létě dělávám s rybízem, je to výborné, ne moc sladké, moc nám chutná. Taky někdy místo ovoce dám dvě lžíce kakaa, je to změna a i tak nám to moc chutná. Vyzkoušejte! Toto těsto je podle mě lepší v bábovkové podobě, protože jako bublanina tak nevynikne, je toho moc tenká vrstva. Zdravím !
Tak jsem neodolala,a taky tuto bublaninu upekla.Vrzla jsem do ní celou Heru,tzn.250g.Těsto se skutečně nelilo,ale nebyla to taková hrůza.Nepoužila jsem pekáč,ale normální velký plech s okrajem.Souhlasím s Aninou,formy se skutečně vysypávají hrub.m.,nebo d.krup.a taky strouh.Jano z VM.zašli recept na tvaroh.bábovku.
Tak jsem také vyzkoušela, těsto moc dobré, příště dám asi méně tuku. Těsto bylo dost husté, musela jsem přilít trochu mléka, chuťově moc dobré. Akorát těsto nenaskočilo, asi jsem udělala něco špatně, ale nevím co. Sníh jsem opatrně vmíchala, nebouchala dvířky od trouby ani plechem ...
chutove dobra, ale testo bylo moooc huste a vubec nenaskocila
Těsto se mi zdálo fakt dost husté a tak jsem přidala mléko.Jenže pak mi ovoce pěkně zajeo dolů a nebylo vidět.Ale jinak - dobrota.
Velice se nám povedla. Jenom to množství Hery je asi do piškotového těsta trochu dost (je předepsáno 200 g, ovšem jedna kostka Hery je 250 g, tak jsme tam vrzli celou. Myslím, že i těch 200 g by bylo hodně). V jiných předpisech na bublaninu jsou skoupější.Pavel Sm.
taky jsem upekla, moc nám chutnala, ani jsem ji nestačila uklidi ale, problém: když vypla troubu, bezmocně jsem koukala jak padá dolů a tak byla zespoda jakoby sražená. Byla málo upečená. V receptech chybí jak dlou a při kolika cca stupníc. Píchala jsem ji špejlí a nezsálose že by nebyxla upečená. I tak byla dobrá
Výborná! Robila som do práce na meniny s čerešňami a všetci si pochutnali.Aj na druhý deň bola vláčna.
ráno jsem upekla bublaninu je moc dobrá všichni jí pochválilichutnala všem,díky
Včera jsem tuto bublaninu take zkoušela. Vylit na plech mi síce nesla, ale i tak se povedla.Dělala jsem s merunkami, a moc nam všem chutnala.Dekuji za recept.
Mě také chutnala, dávám 1.
Mě se nezdá, že by nebyl rozdíl v druhu mouky, při obalování ovoce . Aspon to ve většině receptech co mám doma, píšou obalujte v hrubé mouce. Jestli to příště zkazím...tak bude mít pes svátek.
Tuto bublaninu jsem již taky zkoušela, celé rodině moc chutnala, ale ještě více nám chutná "majonézová buchta". Určitě vyzkoušejte a pak napište, jak vám zachutnala... Přidala jsem do ní šťávu a kůru z 1 citronu.
To je pochopitelné každému chutná něco jiného, tak proč to nenapsat, co bychom byli za lidi kdybysme měli stejné chutě ne?
Po přečtení komentářů jsem neodolala a šla si kousek bublaniny ukrojit,abych mohla taky napsat svůj názor.Pekla jsem ji ráno s čerstvými jahodami,dala jsem ji na menší plech,takže je dost vysoká a mně teda chutná moc.Dávám 1.A myslím,že je zbytečné mít strach napsat,že někomu nechutná,od toho ty komentáře jsou a potom každému chutná něco jiného.
Neměla jsem odvahu napsat něco o této bublanině, ale Jana z VM mi mluví z duše. Dělala jsem s borůvkami a musím se přiznat, že jsem také nebyla tak nadšená.
Bublanina mám moc chutná, je fakt, že ji na plech dávám špíš stěrkou než aby těsto teklo, záleží na druhu tvarohu, ale nám moc chutná s borůvkami nebo jahodami, je vláčná a tím tvarohem není tak sladká
V sobotu jsem tuto bublaninu taky vyzkoušela a musím říct, že dobrá byla, to ano, ale trošku mě zklamala. Když ji porovnám s "Pravou třešňovou bublaninou", tak u nás v rodině vyhrála právě tato, kterou znám už rok a dělám ji. Opravdu lepší je tvarohová bábovka, která je téměř stejná, jako tato bublanina - já do bábovky v létě dávám ovoce, hlavně rybíz a nemá chybu. Je krásně vláčná, voňavá. A ještě něco - v komentářích i v receptu se mluví o "....vylití na plech". Nevím, jak se to komu podařilo, ale určitě nešlo o vylití,protože těsto je tužší a vylít by nešlo. Nebo, že bych někde udělala chybu ?!
V sobotu jsem pekla s meruňkami, celý plech byl za víkend pryč, a to jsme na to byli jen dva. Je výborná.
Excelentní, není dusivá, ale naopak pěkně vláčná, pekla jsem s třešněmi a nebylo potřeba obalovat v mouce, těsto jsem nalila na pečicí papír, tudíž žádné vymazávání a vysypávání plechu. Díky za vynikající recept. 1************
Aninka, budem oponovať, je to jedno aká múka, tej múky stačí za lyžicu, len aby sa zľahka ovocie obalilo. Výsledok je rovnaký, či použijem hladkú alebo hrubú múku. Len v tej hrubej to na pohľad snáď lepšie vyzerá pred nasypaním na koláč, ale ovocie nespadne dolu tak či tak.
Není jedno v jaké mouce se ovoce obaluje! Nejlepší na obalování ovoce a i rozinek do koláču je HRubá mouka. Na pečení se používá plech s vyšším okrajem, těsto vyskočí při pečení. Plechy a formy vysypáváme se bud hrubou moukou,nebo dětskou krupičkou,a taky strouhankou.
Jano, cukr určitě NE. Opravdu tuhle službičku udělá jen ta mouka :-))
Jednoduchá,vláčná a hlavně rychlá. Dávám za 1
Paní Terezo, děkuji za radu, takže příště vyzkouším s moukou.Nebo myslíte, že by stejnou službu udělal i cukr?V tom případě bych už necukrovala po upečení.
souhlasím s Hospodyňkou, jinou bublaninu už nedělám, vyzkoušela jsem jí už s různým ovocem, naposledy s černým rybízem z mrazáku a i tak byla výborná
Tato bublaninka je prostě vynikající. Už jsem jí pekla 2x nebo 3x, s různým ovocem a vždy byla výborná, návštěvy chválily. No prostě recept paní Vencové, no...
Janka, každé ovocie do koláča premiešajte najprv s troškou múky, jedno akej, a potom dajte na koláč,. Nespadne vám dolu : )))
Včera jsem bublaninu pekla, dávám za jedna, je moc dobrá, vláčná a voňavá.Jenom mi ovoce propadlo až dolů(jahody, rybíz i borůvky), stejně jako p. Martině.Ale to je jenom detail, takže 1!
Pro Anonyma: dělala jsem na plechu od Tescomy, má vyšší okraje a je asi 35x25cm.
Dobrý den,mohu se zeptat na jak velký plech je popsaná dávka? Děkuji.
Naše rodina není moc na buchty,většinou máme jeden plech na celý víkend.Ale upekla jsem dnes tuhle bublaninu a před chvílí jsem urvala poslední kousek!Je fakt vynikající!!!
Také chválím jako ostatní, zařazuji do svých oblíbených receptů
je moc dobrá, vláčná a s jahodami mňam
Tak jsem to taky upekla.Až na ten skořicový cukr,byla bublanina dobrá,ikdyž jsem od tvarohu čekala trochu víc.
Zkoušela jsem s meruňkou - Opravdu moc dobrá a vláčná.
Opravu výborná!!! Dala jsem mražené borůvky s čerstvými jahodami a SUPER!
cool,chuti celej rodinke davam jedna
Tvarohová bábovka má poněkud jiný rozpis. Tato bublanina je výborná s čerstvými meruňkami, vždy peču na velký plech z dvojité dávky, sypu skořicovým cukrem. Nemá to chybu! Ale to už jsem psala před dvěma lety jako první komentář k tomuto receptu.
Právě jsem dopekla a ochutnala - perfektní, vláčná, sladká tak akorát.... Dělala jsem s mraženými borůvkami, které mi bohužel propadly ke dnu....ale na chuti to nic nemění, image je na nic, hlavní je chuť :-))
Bylo to rychle udělané i rychle snězené.
Je to výborný recept, ale úplně stejný, jako na tvarohovou bábovku, která je taky ve několika podobných verzí několikrát.
Moc chválím tento recept.Včera jsem ji dělala s borůvkama a vážně super.Určitě budu opakovat.Eva
Takhle dobrou bublaninu už jsem dlouho nejedla, krásně vláčná, moc dobrá. Prostě super.
Výborné!Jelikož jsem se před pár týdny nastěhovala k příteli,tak zkouším všemožné recepty.Vždy dostanu pochvalu a hlavně prázdný talíř je toho příkladem.Takže super recept!!
Opravdu vynikající, pekla jsem 2x, jednou s vypeckovanými třešněmi, podruhé s černým rybízem. Doporučuji všem.
Výborné a žravé jak napsala Terka, tvaroh jsem měla poměrně mokrý tak jsem se držela přesně receptu. Nahoru mražené jahody jsem zkombinovala s meruňkami, vynikající. Dávám 1
Výborná. Dala jsem meruňkový tvaroh a zavařené višně a meruňky. Recepty paní Vencové nemají chybu, jsou přesně popsané a vždy se perfektně povedou, nemusí se nijak upravovat. Díky moc, dávám za 1.
S borůvkami a nasekanými ořechy do těsta, balada
Vynikající, dávám 1.Vyzkoušela jsem s mraženýma jahodama, za tepla se to sypalo, ale po vychladnutí šťáva vsákla do těsta a nemělo to chybu.
Opravdu dobrá, někdy také přidávám mléko, záleží na tom jaký se dá tvaroh některý je sušší některý je dost řídký
Výborné a žravé:)))Akorát jsem do těsta přidala trošku mléka, protože se mi zdálo moc husté...na vylití na plech určitě nebylo:) Moc jsme si pochutnali, děkuji za skvělý recept!!!
Je to mňamka, dala dom tam čerstvé jahody , mrazenú lesnú zmes a mrazené maliny. Trošku som to balila v kryštáľovom cukre aby to nebolo také kyslé.Do cesta som pridala šľahačkovú smotanu,čo sme nezjedli s jahodami:)Dávam 1 a pridávam do obľúbených receptov.
Těsto je chuťově úžasné a navíc rychlé a snadné na přípravu. Povrch jsem ozdobila mraženými borůvkami, kompotovanými meruňkami a čerstvým jablíčkem. Všechny varianty jsou výborné, jen u části s mraženými borůvkami je trošku problém v tom, že pustily moc vody a proto těsto tolik nevyběhlo a je mazlavější, ale chybami se člověk učí :o) pro přístě - buď ubrat na množství borůvek nebo počkat na čerstvé ovoce, to je stejně nejlepší :o) Děkuji za recept, jednoznačně skvělý.
tak to sem rad hned ji du delat!!!!!!!!!!!
výborné ,vláčné ještě doporučuji trochu mléka,nemá chybu
Vláčná, výborná, vůbec neosychá
Vynikající,dávám 1.
Tak takhle dobrou bublaninu už jsem dlouho nejedla, chutnala celé rodině. Dík za recept.
Ono asi treba použiť radšej plnotučný tvaroh.Tie odtučnené drží pokope len želatína. V sobotu skúšam potom budem chváliť, vyzerá to veľmi chutne:)
Budu černá ovce ale taky jsem ji včera pekla s borůvkami ale bohužel mi to připadalo jako špatny kynuty táč. Přitom téměř stejné těsto používam na bábovku a je skvěla. Určitě jsem na vině ja ale nevim proč.
Senzační, vláčné, né moc sladké fajn
V piatok som piekla tuto bublaninu. Nato, ze som zaciatocnik a vsetko som robila rucne bez mixera sa po nej len tak zaprasilo. Dala som zavarane slivky a piekla v elek.rure na 160-170st.C asi 30 min. ako tu niekto odporucal. Davam za 1*.
prosm jak dlouho se tato bublanina peče a kolik stupňůC děkuji
Naprosto jedinečná záležitost. během víkendu jsem musel péct 2 plechy, protože 1. zmizel okamžitě po vychladnutí. Na druhý jsem už neměla ovoce, ale i skořicový cukr a kokos udělal dobrou službu.
Dobrá, jen se hůř dávalo na plech.Sypyla jsem mraženým rybízem.
Musím potvrdit. Je opravdu moc dobrá a vláčná. Těsto se opravdu moc "nalévat" nedá, ale jeho hustota za syrova je právě výborná, protože ovoce nepropadá ke dnu jako u většiny bublanin
Ajo! Moc děkuji, mám plný mrazák borůvek, tak je krásně spotřebujeme! Díky moc!
Jano K. dělala jsem s mraženým ovocem bez předchozího rozmrazenéí(maliny a borůvky) a bylo dobré, jak již jsem psala, není to moc sladké a je to vláčné
S mraženými borůvkami výborná
Vypadá to krásně! Můžu dát i mražené ovoce? Mám použít přímo mražené nebo ho nejdříve rozmrazit....díky!
Je to výborná bublanina. Udělala jsem ji s meruňkami. Upečenou jsem posypala skořicovým cukrem - podle receptu. Prostě nemá chybu.
Jó, bylo to moc dobré!!!Děkuji!!!
Nesypu ovocem, ale do těsta přidávám sekané sušené nebo kandované ovoce a ořechy, takže je z tohoto těsta dobrý i biskupský chlebíček
Dnes jsem bublaninu vyzkoušela a byla opravdu výborná. Dělala jsem ji s borůvkama a jen se po ní zaprášilo.
Bublanina je opravdu dobrá, ale pekla jsem ji téměř hodinu na 180°C. Jen mne trochu vylekalo to ...."nalijeme těsto", musela jsem ho totiž do pekáče stěhovat špachtličkou, ale výsledek je OK :-)
Pečte cca při 160 - 170 stupních asi 1/2 hodiny
Poraďte prosím, jak dlouho péci a při jaké teplotě. Je mi jasné, že přibližně.
Výborně vláčná
Výborné, nemá chybu a se švestkami moc chutné
Bezvadny recept, rychly, delala to vcera sousedka a nabidla mi. Jsem nadsena - testo lehounke a vlacne, zaradim do oblibenich:-)
Můj další zkušební recept na pečení, povedlo se
Vláčná, rychlá, co bychom chtěli více, letní jablíčka na ni a je to fajn
Velmi, velmi dobré!!!Udělal jsem ji s rybízem a jen se zaprášilo!Opravdu mohu vřele doporučit!!!!
Ještě jsem nezkoušel ale je to paráda. Bezvadny recept. Jenom to zvolna péci je zbytecne rychlé.
Tak je mi zase z někoho hodně smutno. Včera jsem hodnotila tento skvělý recept, celkové hodnocení bylo 3x 1. Tím se dostal (zaslouženě) na 1.místo v TOP receptech. Dnes má hodnocení 4x a průměr 1,5 bez jakéhokoli vysvětlení ... nejde mi o pozici, ale o to, že spousta hospodyněk si mohla receptu všimnout a potěšit jím svoji rodinu. To sii ten "chytrák" asi vůbec neuvědomuje. Zasahuje do hodnocení, které nám ostatním dávají určitou jistotu, že to bude dobrý recept - předáváme si tuto informaci vzájemně a rády. Nestálo by za to v případě pravidelných "pětkařů bez důvodu" nějak omezit jejich možnost hodnocení? Nenechme si to už líbit!!!
Tak zrovna dnes jsem pátrala, co bych tak ... nějak se mi nahromadily meruňky. Po přečtení předchozích komentářů jsem to "riskla" (u receptů p.Vencové nemusím mít strach). Je to opravdu SUPER!!! Nejen chuťově ale i na přípravu - než rozpálíte troubu, máte vše připravené. Bublanina je skvělá, vláčná a ... už skoro není! Takže dávám opět jedničku.
výborná, ůžasná, nemá chybu.
SUPER!!!
Skvělé, nemá to chybu.