3 druhy čočky: Jakou vybrat a co z ní uvařit Zdravá luštěnina, která by na vašem talíři rozhodně neměla chybět. Čočka je zdravá, plná bílkovin a… Celý článek Autor: Redakce|2. 5. 2017
Poznáte kvalitní čokoládu? 3 tipy, jak se vyhnout náhražkám plným cukru! Mírní stres, přináší radost v podobě hormonu štěstí a nikdy se jí nepřejíte. Ano, řeč je o čokoládě… Celý článek Autor: Redakce|25. 4. 2017
Naučte se jíst červenou řepu: 6 sladkých i slaných receptů Pod tmavou slupkou se skrývá červená a skvělá řepa, které se mnozí z nás stále ještě obávají. Řepu… Celý článek Autor: Redakce|15. 2. 2017
Jak snadno oloupat česnek? Pomocí misky nebo v mikrovlnce! Myslíte si, že česnek lze oloupat jen pomocí nože? My vám dokážeme, že to jde hned několika způsoby… Celý článek Autor: Redakce|14. 2. 2017
Zelí jinak než jako příloha: Domácí těstoviny, pizza nebo salát Zelí patří k nejoblíbenější zimní zelenině. Dá se využít nejen jako příloha k masu a knedlíkům, ale… Celý článek Autor: Redakce|15. 2. 2017
Hovězí maso 6x jinak: polévka, rendang, líčka i roštěnec Svíčková, vysoký či nízký roštěnec, kližka nebo žebro. To jsou ty nejznámější kusy, které můžete… Celý článek Autor: Redakce|14. 2. 2017
Jablečné recepty: Závin, cupcakes i vepřové panenka Ovoce, bez kterého si nedovedeme představit české zahrady a sady. Jablko milujeme a skvělé na něm… Celý článek Autor: Redakce|13. 2. 2017
Křupavá sekaná pečená 4x jinak Pod zlatavě hnědou krustou šťavnatá masová náplň. Můžete použít klasickou kombinaci hovězího s… Celý článek Autor: F.O.O.D.|9. 2. 2017
Tři podoby drštěk: v polévce, obalované i pekelně ostré Kdysi lidé věřili, že dršťky jim dodají odolnost a sílu, a neřešili, jak z nich udělat lahůdku. My… Celý článek Autor: F.O.O.D.|8. 2. 2017
Milovaný i nenáviděný celer. Tipy na 3 jednoduché recepty Bez bulvy nebo řapíku celeru se neobejde skoro žádné hlavní jídlo, přesto ho většina lidí moc… Celý článek Autor: F.O.O.D.|6. 2. 2017
Suroviny pro lepší náladu; losos, kapusta, zázvor a kakao Existují suroviny, které dokážou vykouzlit pohodu a zlepšit náladu i v zimní dni, nad kterým se… Celý článek Autor: F.O.O.D.|28. 1. 2017
Tipy, jak poznat v restauraci dobrý steak Pořádný hovězí steak najdete dnes v každém jídelním lístku v každé restauraci. Ale ne všude můžete… Celý článek Autor: Redakce|26. 1. 2017
Jak na pečenou kližku krok za krokem Dělají se vám při slově kližka mrákoty před očima? Díky šéfkuchaři Radku Jakubcovi se naučíte, jak… Celý článek Autor: Redakce|25. 1. 2017
Zimní hrátky s bramborami. 3 tipy, jak s nimi naložit Co by byla česká kuchyně bez bramborových hlíz? Podívejte se, jak snadno z nich připravíte chuťově… Celý článek Autor: F.O.O.D.|23. 1. 2017
V hlavní roli žampiony: Krém, paštika i houbový chlebíček Jsou tak dostupné, že je ani nesušíme do zásoby. Žampionů je ale tolik variant, že nás to občas… Celý článek Autor: F.O.O.D.|22. 1. 2017
Rozlouskněte tajemství ořechů a semínek Skoro žádné pečení se neobejde bez vlašských ořechů a mandlí. Rádi používáme i lískové oříšky. Co… Celý článek Autor: F.O.O.D.|12. 1. 2017