• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Maso & ryby & mořské plody
  • Maso
  • Zvěřina

Recepty na zvěřinu – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Recepty na zvěřinu – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Maso, které se loví ve volné přírodě, označujeme souhrnným názvem zvěřina. Nerozhoduje přitom typ zvěře, ale pouze jestli je nebo není z domácího chovu.

Díky pohybu ve volné přírodě má zvěřina odlišnou strukturu masa a odlovu zvěře také dochází k průniku krve do tkání, což je pro zvěřinu charakteristické. Způsobuje to tmavost masa.

Mezi zvěřinu patří maso jelení srnčí kančí, dančí a mufloní. Dále zaječí nebo králičí a nakonec druhy divokých ptačích mas, nejčastěji bažanti, koroptve, křepelky či divoké kachny a husy.
Typické chuti zvěřiny jsou spojovány také s jiným typem koření, než ostatní druhy mas. Často se používá jalovec, dobromysl, rozmarýn, bobkový list či šalvěj.

90 minut
Kanec se šípkovou

Kanec se šípkovou

Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte ji na másle rozehřátém v pánvi zesklovatět. Mrkev, petržel a celer nastrouhejte nahrubo a přimíchejte k cibuli.... více o Kanec se šípkovou

50 minut
Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy

Jelení pečínka s ořechy a salát z…

Maso rozřízněte na velký plát a naklepejte přes mikrotenový pytlík. Nadrťte směs koření. Na másle zpěňte nasekanou cibuli a nakrájené žampiony, oříšky... více o Jelení pečínka s ořechy a salát z quinoy

100 minut
Kančí karbanátky / sekaná

Kančí karbanátky / sekaná

Kančí maso očistíme, odblaníme a pomeleme společně se středně prorostlým vepřovým bůčkem. Maso melu dvakrát, podle rady starého dobrého kamaráda,... více o Kančí karbanátky / sekaná

60 minut
Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Jelení steak se zelím a uzenou…

Zeleninu na vývar očistěte a nakrájejte na větší kousky. Opečte ji na oleji ve větším hrnci, přidejte kuřecí křídla a skelety, bobkový list, jalovec,... více o Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Nejprve si svaříme cca 20 minut nálev na naložení masa z vody a koření. Po uvaření nálev osolíme a necháme vychladnout. Poté do něj maso celé ponoříme... více o Kančí guláš - staročeský

Tandoori masová směs s kořenovou zeleninou

Tandoori masová směs s kořenovou…

Maso pokrájíme na nudličky či kostky a dáme do mísy k očištěné na silnější plátky či slabší hranolky pokrájené zelenině. Vše zakápneme troškou oleje a... více o Tandoori masová směs s kořenovou zeleninou

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Maso můžeme použít dle vlastního výběru. Vepřové, telecí, hovězí i zvěřinu... Druh (krkovice, kýta, plec...) je také na našem výběru. Podstatné je, že... více o (nejen) Vepřová uzenářská pečeně

30 minut
Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka... více o Guláš z divočáka (kančí guláš)

90 minut
Zvěřinová svíčková bez  pečení

Zvěřinová svíčková bez pečení

1) Přivedeme vodu k varu, vložíme celou cibuli, bobkový list a zvěřinu. Vaříme do změknutí. 2) Na pánvi osmahneme nakrájený špek, přidáme nastrouhanou... více o Zvěřinová svíčková bez pečení

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na... více o Kančí gulášek od Veru

200 minut
Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Toto jídlo je časově náročné, ale velice chutné. Dejte si pozor, abyste měli vše dodělané najednou. Carvery od slova "carve" - porcovat maso. Maso si... více o Anglická pečeně (Carvery)

Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně

Jelení špízy se sušeným ovocem a…

V míse smícháme všechny ingredience na marinádu. Kýtu očistíme a vložíme do marinády, zaklopíme a necháme 24 hodin marinovat (po 12 hodinách maso... více o Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně

Srnčí paštika s pistáciemi

Srnčí paštika s pistáciemi

Maso pokrájíme na kostky, cibuli a česnek nesekáme nahrubo, dáme do mísy, přidáme bobkové listy, nové koření, osolíme, zakapeme polovinou koňaku a... více o Srnčí paštika s pistáciemi

Bažant s jablky

Bažant s jablky

Většího bažanta (nebo dva menší) omyjeme, osušíme a napovrchu i uvnitř potřeme nasekanými bylinkami a osolíme. Prsíčka bažanta obložíme plátky slaniny... více o Bažant s jablky

Zaječí sekaná pečeně

Zaječí sekaná pečeně

Rohlíky pokrájíme, zalijeme vínem a poté vymačkáme. Zaječí srdce a předek uvaříme v osolené vodě doměkka (vývar si ponecháme). Pak maso obereme a... více o Zaječí sekaná pečeně

Kančí kýta na víně s tymiánem

Kančí kýta na víně s tymiánem

Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu. Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně... více o Kančí kýta na víně s tymiánem

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Kýtu pokrájíme na větší špalíčky, špek dáme do mrazáku ztuhnout. Každý kus kýty protkneme jedním nebo dvěma klínky špeku. Maso osolíme, opepříme a... více o Dančí kýta na pivu

10 minut
Kančí guláš v pomalém hrnci

Kančí guláš v pomalém hrnci

1. Cibuli nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky. Zvěřinu nakrájíme na kostky. 2. Kolečka cibule podusíme na másle. 3. Jakmile cibule... více o Kančí guláš v pomalém hrnci

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme do velkého pekáče, obložíme větším množstvím... více o Srnčí maso na smetaně

15 minut
Kančí řízky v jogurtovém šálu

Kančí řízky v jogurtovém šálu

Z jogurtu, vajec, podravky, solamylu a česneku uděláme marinádu a naložíme do ní plátky masa alespoň do druhého dne. Maso vyjmeme z marinády a plátky... více o Kančí řízky v jogurtovém šálu

80 minut
Plněná perlička na kaštanech

Plněná perlička na kaštanech

Troubu předehřejte na 200 °C. Celer a šalotky oloupejte, celer nakrájejte na kostičky a cibulky rozpulte. Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte na malé... více o Plněná perlička na kaštanech

60 minut
Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a... více o Ragú z divočáka na švestkách

90 minut
Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Brambory povařte 15 minut v osolené vodě. Troubu předehřejte na 180 °C, houby očistěte, maso zbavte šlach a blan a v nejširší části u hřbetní kosti... více o Srnčí hřbet na liškách

Dančí s těstovinami

Dančí s těstovinami

**Suroviny**: Dančí kýtu jsme vybrali pro její měkkost a šťavnatost. Maso pro náš recept pochází z Čech, spolupracujeme s dodavateli v severních a... více o Dančí s těstovinami

60 minut
Zaječí hřbet v listovém těstě

Zaječí hřbet v listovém těstě

Očištěné a odblaněné maso rozkrojte na osm asi 5cm kousků. Olej rozehřejte v pánvi a maso na něm ze všech stran opečte. Vyjměte z pánve a nechte... více o Zaječí hřbet v listovém těstě

120 minut
Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Brusinky přelijte v misce vodou a nechte nasáknout. Maso v míse promíchejte s alkoholem, cukrem a solí. Kuličky koření rozdrťte, z citronu ostrouhejte... více o Paštika z divočáka

(nejen) Hovězí ragú

(nejen) Hovězí ragú

Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také... více o (nejen) Hovězí ragú

60 minut
Nadívané pečené kvíčaly

Nadívané pečené kvíčaly

Kvíčaly důkladně očistěte, opláchněte, osušte a vytřete solí s drceným jalovcem. V kastrůlku nahřejte sádlo, přimíchejte cibulku a osmažte ji... více o Nadívané pečené kvíčaly

30 minut
Oříškové jelení řízky na liškách

Oříškové jelení řízky na liškách

Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme. V pánvičce rozpustíme 3 lžíce másla, ve... více o Oříškové jelení řízky na liškách

Redukovaný zvěřinový vývar

Redukovaný zvěřinový vývar

Cibuli, mrkev a řapíkatý celer nasekáme nahrubo, stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Troubu předehřejeme na 190°C. Na vhodný pekáč dáme kosti a... více o Redukovaný zvěřinový vývar

60 minut
Bažantí prsíčka v těstíčku

Bažantí prsíčka v těstíčku

Bažantí prsíčka nejprve omyjeme a pak je osušíme. Do masa vetřeme česnek a veškeré koření a nechám cca 6 hodin marinovat. Troubu rozpálíme na 200 C. Z... více o Bažantí prsíčka v těstíčku

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

**Postup:** - maso očistíme a nakrájíme na cca 200g kusy, osolíme, opepříme bílým pepřem - do červeného vína přidáme rozdrcený (namletý) jalovec a do... více o Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí roláda

Kančí roláda

Plát masa si potřeme z obou stran olejem, osolíme, opepříme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Pak k ní vlijeme osolená,... více o Kančí roláda

Steaky s povidlovou omáčkou

Steaky s povidlovou omáčkou

Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu bylinek, bobkových listů a... více o Steaky s povidlovou omáčkou

Kančí guláš II

Kančí guláš II

Nakrájenou kýtu, sůl, koření, víno a citronovou šťávu promícháme a necháme přes noc marinovat. Pak maso vyjmeme a na oleji prudce orestujeme,... více o Kančí guláš II

Pečená zaječí stehna

Pečená zaječí stehna

Stehna prošpikujeme slaninou, osolíme, zalijeme vínem, přidáme jalovec a necháme uležet přes noc v chladu. Pak stehna rozložíme na máslo do pekáčku,... více o Pečená zaječí stehna

Dančí roláda s vejci

Dančí roláda s vejci

Špenát spaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Plát masa naklepeme přes folii a osolíme, rozložíme na něj slaninu a špenát, do středu dáme... více o Dančí roláda s vejci

Srnčí řízky s paštikou

Srnčí řízky s paštikou

Srnčí kýtu odblaníme, nakrájíme na tenké plátky, naklepeme. Česnek, paštiku, bylinky promícháme a trošku osolíme. Touto směsí potřeme řízky z obou... více o Srnčí řízky s paštikou

Zvěřinový nářez

Zvěřinový nářez

Srnčí a vepřové maso očistíme a najemno umeleme. Slaninu, okurky a rohlíky pokrájíme na malé kostičky. Rohlíky navlhčíme mlékem a přidáme spolu se... více o Zvěřinový nářez

60 minut
Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Do většího pekáče si necháme rozpustit máslo, přidáme cibuli a smažíme dozlatova. Maso (ideální na dva kusy okolo cca 650 g) vložíme na cibulku a... více o Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Lesní mámení

Lesní mámení

Maso naklepeme, osolíme a opepříme, orestujeme na oleji. Vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme slaninu, játra nakrájená na kousky a hrstku... více o Lesní mámení

Bažant s ořechy

Bažant s ořechy

Část slaniny nakrájejte na špalíčky. Bažanty prošpikujte slaninou. Osolte je opepřete. Zbylou slaninu pokrájejte na kostičky. V pekáčku rozehřejte... více o Bažant s ořechy

Divočák po myslivecku

Divočák po myslivecku

Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1... více o Divočák po myslivecku

Zvěřinová paštika

Zvěřinová paštika

Cibuli, česnek nakrájejte na kousky a opečte na oleji. Housky nakrájejte na kousky, krátce povařte v mléce. Kus kýty nakrájejte na tenké proužky.... více o Zvěřinová paštika

Srnčí karbanátky

Srnčí karbanátky

Maso s česnekem a cibulí rozsekáme v mixéru. Přidáme na hrubo nastrouhanou nivu, vejce, pepř a sůl. Promícháme a necháme odležet minimálně 2 hodiny... více o Srnčí karbanátky

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Ingredience na marinádu v hrnci svaříme a necháme vychladnout. Pak do marinády vložíme maso a v chladu necháme 4-5 dní marinovat. Denně maso otáčíme.... více o Mufloní kýta

Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy

Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z…

Osolené maso dám do pekáčku, podleju vodou, přidám nakrájenou cibui a česnek. Přiklopim a dusím v troubě. Během pečení maso polévám vydušenou sťávou.... více o Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy

Srnčí svíčková

Srnčí svíčková

Srnčí maso prošpikujeme slaninou, osolíme a orestujeme společně s cibulí na tuku. Přidáme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu, celý pepř, nové... více o Srnčí svíčková

Středomořský bažant

Středomořský bažant

Bažanta naporcujeme a nejméně den předem naložíme do marinády a uložíme do chladu. Poté maso osolíme, mírně opepříme a opečeme na oleji. Přidáme celé... více o Středomořský bažant

Medailonky z divočáka s kuřecími játry

Medailonky z divočáka s kuřecími játry

Z kančí kýty nakrájíme tenké plátky. Asi tak 3-4 na porci. Pořádně je naklepeme, posolíme, posypeme zvěřinovým kořením a potřeme olejem s trochou... více o Medailonky z divočáka s kuřecími játry

  • 1
  • 2
  • Další stránka

Další podobné recepty

60 minut
Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Jelení steak se zelím a uzenou…

Zeleninu na vývar očistěte a nakrájejte na větší kousky. Opečte ji na oleji ve větším hrnci, přidejte kuřecí křídla a skelety, bobkový list, jalovec,... více o Jelení steak se zelím a uzenou křenovou omáčkou

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Nejprve si svaříme cca 20 minut nálev na naložení masa z vody a koření. Po uvaření nálev osolíme a necháme vychladnout. Poté do něj maso celé ponoříme... více o Kančí guláš - staročeský

Tandoori masová směs s kořenovou zeleninou

Tandoori masová směs s kořenovou…

Maso pokrájíme na nudličky či kostky a dáme do mísy k očištěné na silnější plátky či slabší hranolky pokrájené zelenině. Vše zakápneme troškou oleje a... více o Tandoori masová směs s kořenovou zeleninou

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Maso můžeme použít dle vlastního výběru. Vepřové, telecí, hovězí i zvěřinu... Druh (krkovice, kýta, plec...) je také na našem výběru. Podstatné je, že... více o (nejen) Vepřová uzenářská pečeně

30 minut
Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka... více o Guláš z divočáka (kančí guláš)

90 minut
Zvěřinová svíčková bez  pečení

Zvěřinová svíčková bez pečení

1) Přivedeme vodu k varu, vložíme celou cibuli, bobkový list a zvěřinu. Vaříme do změknutí. 2) Na pánvi osmahneme nakrájený špek, přidáme nastrouhanou... více o Zvěřinová svíčková bez pečení

Kančí gulášek od Veru

Kančí gulášek od Veru

Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na... více o Kančí gulášek od Veru

200 minut
Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Toto jídlo je časově náročné, ale velice chutné. Dejte si pozor, abyste měli vše dodělané najednou. Carvery od slova "carve" - porcovat maso. Maso si... více o Anglická pečeně (Carvery)

Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně

Jelení špízy se sušeným ovocem a…

V míse smícháme všechny ingredience na marinádu. Kýtu očistíme a vložíme do marinády, zaklopíme a necháme 24 hodin marinovat (po 12 hodinách maso... více o Jelení špízy se sušeným ovocem a slaninou na víně

Srnčí paštika s pistáciemi

Srnčí paštika s pistáciemi

Maso pokrájíme na kostky, cibuli a česnek nesekáme nahrubo, dáme do mísy, přidáme bobkové listy, nové koření, osolíme, zakapeme polovinou koňaku a... více o Srnčí paštika s pistáciemi

Bažant s jablky

Bažant s jablky

Většího bažanta (nebo dva menší) omyjeme, osušíme a napovrchu i uvnitř potřeme nasekanými bylinkami a osolíme. Prsíčka bažanta obložíme plátky slaniny... více o Bažant s jablky

Zaječí sekaná pečeně

Zaječí sekaná pečeně

Rohlíky pokrájíme, zalijeme vínem a poté vymačkáme. Zaječí srdce a předek uvaříme v osolené vodě doměkka (vývar si ponecháme). Pak maso obereme a... více o Zaječí sekaná pečeně

Kančí kýta na víně s tymiánem

Kančí kýta na víně s tymiánem

Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu. Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně... více o Kančí kýta na víně s tymiánem

Dančí kýta na pivu

Dančí kýta na pivu

Kýtu pokrájíme na větší špalíčky, špek dáme do mrazáku ztuhnout. Každý kus kýty protkneme jedním nebo dvěma klínky špeku. Maso osolíme, opepříme a... více o Dančí kýta na pivu

10 minut
Kančí guláš v pomalém hrnci

Kančí guláš v pomalém hrnci

1. Cibuli nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky. Zvěřinu nakrájíme na kostky. 2. Kolečka cibule podusíme na másle. 3. Jakmile cibule... více o Kančí guláš v pomalém hrnci

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme do velkého pekáče, obložíme větším množstvím... více o Srnčí maso na smetaně

15 minut
Kančí řízky v jogurtovém šálu

Kančí řízky v jogurtovém šálu

Z jogurtu, vajec, podravky, solamylu a česneku uděláme marinádu a naložíme do ní plátky masa alespoň do druhého dne. Maso vyjmeme z marinády a plátky... více o Kančí řízky v jogurtovém šálu

80 minut
Plněná perlička na kaštanech

Plněná perlička na kaštanech

Troubu předehřejte na 200 °C. Celer a šalotky oloupejte, celer nakrájejte na kostičky a cibulky rozpulte. Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte na malé... více o Plněná perlička na kaštanech

60 minut
Ragú z divočáka na švestkách

Ragú z divočáka na švestkách

V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a... více o Ragú z divočáka na švestkách

90 minut
Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Brambory povařte 15 minut v osolené vodě. Troubu předehřejte na 180 °C, houby očistěte, maso zbavte šlach a blan a v nejširší části u hřbetní kosti... více o Srnčí hřbet na liškách

Dančí s těstovinami

Dančí s těstovinami

**Suroviny**: Dančí kýtu jsme vybrali pro její měkkost a šťavnatost. Maso pro náš recept pochází z Čech, spolupracujeme s dodavateli v severních a... více o Dančí s těstovinami

60 minut
Zaječí hřbet v listovém těstě

Zaječí hřbet v listovém těstě

Očištěné a odblaněné maso rozkrojte na osm asi 5cm kousků. Olej rozehřejte v pánvi a maso na něm ze všech stran opečte. Vyjměte z pánve a nechte... více o Zaječí hřbet v listovém těstě

120 minut
Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Brusinky přelijte v misce vodou a nechte nasáknout. Maso v míse promíchejte s alkoholem, cukrem a solí. Kuličky koření rozdrťte, z citronu ostrouhejte... více o Paštika z divočáka

(nejen) Hovězí ragú

(nejen) Hovězí ragú

Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně pokrájenou cibuli a také... více o (nejen) Hovězí ragú

60 minut
Nadívané pečené kvíčaly

Nadívané pečené kvíčaly

Kvíčaly důkladně očistěte, opláchněte, osušte a vytřete solí s drceným jalovcem. V kastrůlku nahřejte sádlo, přimíchejte cibulku a osmažte ji... více o Nadívané pečené kvíčaly

30 minut
Oříškové jelení řízky na liškách

Oříškové jelení řízky na liškách

Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme. V pánvičce rozpustíme 3 lžíce másla, ve... více o Oříškové jelení řízky na liškách

Redukovaný zvěřinový vývar

Redukovaný zvěřinový vývar

Cibuli, mrkev a řapíkatý celer nasekáme nahrubo, stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Troubu předehřejeme na 190°C. Na vhodný pekáč dáme kosti a... více o Redukovaný zvěřinový vývar

60 minut
Bažantí prsíčka v těstíčku

Bažantí prsíčka v těstíčku

Bažantí prsíčka nejprve omyjeme a pak je osušíme. Do masa vetřeme česnek a veškeré koření a nechám cca 6 hodin marinovat. Troubu rozpálíme na 200 C. Z... více o Bažantí prsíčka v těstíčku

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

**Postup:** - maso očistíme a nakrájíme na cca 200g kusy, osolíme, opepříme bílým pepřem - do červeného vína přidáme rozdrcený (namletý) jalovec a do... více o Kančí svíčková se šípkovou omáčkou

Kančí roláda

Kančí roláda

Plát masa si potřeme z obou stran olejem, osolíme, opepříme. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno a na másle orestujeme. Pak k ní vlijeme osolená,... více o Kančí roláda

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

524
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
50
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
47
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
40
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Jiří Bartoška (†78): Smrt na morfiu!

Jiří Bartoška (†78): Smrt na morfiu!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

  • Recepty.cz
  • Maso & ryby & mořské plody
  • Maso
  • Zvěřina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact