• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Světová kuchyně
  • Ukrajina

Ukrajina

70 minut
Brokolicová polévka s jablkem a skořicí

Brokolicová polévka s jablkem a…

1.V hrnci rozpusťte máslo a poduste cibuli, česnek a mrkev (asi 5 minut). 2. Přidejte brokolici, jablko a skořici a duste dalších 5 minut a zalijte... více o Brokolicová polévka s jablkem a skořicí

50 minut
Mačanka karpatská

Mačanka karpatská

Pokrájíme obě cibule a na tuku je necháme zesklovatět. Kdo to má rád, tak může před přidáním hřibů trošku přibarvit paprikou. Přidáme pokrájené hřiby,... více o Mačanka karpatská

120 minut
Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Kolínka osolte, opepřete a na středním plameni ze všech stran opečte v kastrolu na 3 lžících rozehřátého oleje. Vlijte vývar, uveďte do varu, pak... více o Boršč s jehněčím masem

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský kotlet pro gurmány

Do kuřecích řízků zařízneme opatrně velkou kapsu, do které nasypeme špetku pepře, vložíme kolečko nebo dvě uheráku, špalíček Nivy a kávovou lžičkou... více o Kyjevský kotlet pro gurmány

Ukrajinské "pampuški"

Ukrajinské "pampuški"

Ze surovin (kromě oleje) vypracujeme těsto a necháme kynout na teplém místě, až zdvojnásobí objem (cca hodinu a půl). Těsto pak propracujeme,... více o Ukrajinské "pampuški"

60 minut
Kyjevský kotlet - původní recept

Kyjevský kotlet - původní recept

Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme (příp... více o Kyjevský kotlet - původní recept

Šašlikové špízy

Šašlikové špízy

Krkovici nakrájíme na kostky velikosti ořechu a dáme do hrnce, přidáme na jemno nasekanou cibuli a ocet s vodou v poměru 1:1 a zalijeme tak asi do... více o Šašlikové špízy

Žitomírské holubce

Žitomírské holubce

Připravíme si náplň do zelných listů: do umletého vepřového masa přidáme sůl a pepř dle chuti, vejce a najemno nakrájenou cibuli a uvařenou rýži, vše... více o Žitomírské holubce

Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Dáme vařit hovězí a vepřové maso přidáme pepř, bobkový list a sůl. Mezitím nakrájíme mrkev, celer, petržel a 1 cibuli na kostičky, brambory na větší... více o Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Červený boršč oblast Žitomír

Červený boršč oblast Žitomír

Dáme vařit hovězí a vepřové maso a přidáme pepř, bobkový list a sůl, také dáme vařit uzené maso zvlášť, dáme vařit červenou řepu neoloupanou... více o Červený boršč oblast Žitomír

Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský krabí salát

Krabí tyčinky nakrájíme na větší kousky, přidáme na drobno nakrájenou okurku a cibuli, kukuřici, sůl, pepř, majolku a důkladně promícháme. Dáme... více o Ukrajinský krabí salát

Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky

Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky

Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme brambory nakrájené na kostičky a nadrobno nakrájené čerstvé zelí, ztlumíme plamen a... více o Ukrajinský boršč od rodilé Ukrajinky

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Maso uvaříme a vyndáme z hrnce - vývar použijeme dále. Zelí, brambory, kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme, podusíme na másle a přidáme do masového... více o Ukrajinský boršč II.

Kyjevské kuře s ratatouille

Kyjevské kuře s ratatouille

Do měkkého másla vmícháme jemně strouhaný česnek a jemně sekanou petrželku, osolíme. Touto směsí naplníme kuřecí prsa. Důkladně je obalíme v mouce,... více o Kyjevské kuře s ratatouille

10 minut
Okurkový salát po ukrajinsku

Okurkový salát po ukrajinsku

Kysanou smetanu rozkvedláme, ochutíme octem, solí, pepřem, hořčicí a cukrem a nalijeme na nakrouhané okurky. Salát sypeme jemně sekaným koprem.... více o Okurkový salát po ukrajinsku

Ukrajinská kutiá

Ukrajinská kutiá

Pšenici opláchneme, zalijeme studenou vodou a vaříme asi 2 hodiny doměkka. Ořechy i mandle spaříme, oloupeme a nasekáme. Mák opláchneme, zalijeme... více o Ukrajinská kutiá

Kyjevský kotlet

Kyjevský kotlet

Kuřecí prsíčka rozřízneme naplocho, abychom získali velké řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a na každý položíme tenký plátek šunky. Na něj... více o Kyjevský kotlet

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Poslední sledované recepty

60
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
57
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
47
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
42
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
37
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Světová kuchyně
  • Ukrajina
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact