1. V kastrůlku přiveďte k varu 400 ml vody, vložte chilli papričku a nechte bublat tak dlouho, až se voda svaří na polovinu.
2. Přeceďte a odvar...
více o Mayská horká čokoláda s chilli
Ananas prohřejte v pánvi na másle, posypte 1/2 hrnkem cukru, promíchejte a nechte cukr rozpustit a trochu zkaramelizovat. Poprašte skořicí a dejte...
více o Budín de pina, ananasový piškot
Rybu nakrájejte na kostičky a rozložte na talíři tak, aby se jednotlivé kousky nepřekrývaly. Vše zalijte čerstvě vymačkanou šťávou z limetek. Osolte,...
více o Ceviche, ryby marinované v citrusové šťávě
Čerstvé syrové ryby zbavíme kůže a nakrájíme na kostičky. Kousky ryby dáme do velké, nekovové mísy a přelijeme šťávou z limetek, přidáme cibuli,...
více o Peruánské ceviche