Cibuli nakrájejte na plátky, osmahněte na oleji, dokud nezezlátne. Pak přidejte koření a půl minuty dál smažte a míchejte. Přidejte houby, cizrnu a...
více o Marocké žampiony s cizrnou
Kuřecí prsíčka posypte solí a mletým kmínem. Pokapejte trochou tekutého medu.
Pak rozehřejte na pánvi olivový olej a kuře osmahněte na středním...
více o Marocké kuře
Ve středním kastrolu rozehřejte olej. Přidejte cibulku, papriku, rajčata, česnek a cuketu a opékejte za stálého míchání 5 minut. Už dále nevařte, ale...
více o Jimův kořeněný kuskus
Kousky kokosu a ananasu (množství podle chuti) prohřejeme krátce na pánvi, jogurt smícháme se lžící skořicového cukru. Do hotového kuskusu vmícháme...
více o Exotický kuskus s ovocem
Nakrájenou cibulku osmažíme spolu s plátky česneku, přidáme čočku, krátce zamícháme a zalejeme 1,2 l horké vody, do které jsme rozdrobili kostku...
více o Večeře na zahradě - čočka z Maroka
Lilky nakrájíme podélně na plátky silné zhruba 0,7 cm, posolíme, po dvou hodinách šťávu slijeme a plátky zasmažíme obalené v hladké mouce. Uvaříme si...
více o Studená svačinka z horkého Maroka