Limetku nakrájíme na měsíčky a vložíme do vyšší sklenice. Přidáme lístky máty a třtinový cukr a lehce podrtíme paličkou nebo lžící, dokud se nezačne...
více o Mojito
Troubu předehřejte na 160 °C. Mléko, smetanu, kokosové mléko a vanilku spolu v hrnci přiveďte k varu.
Žloutky zpěňte s cukrem, až zesvětlají. Třetinu...
více o Karamelový flan
Kostky masa dobře osolte a opepřete a vetřete do nich česnek. Ve skleněné nebo plastové míse přelijte citrusovými šťávami a nechte marinovat nejméně 3...
více o Smažené vepřové kousky s cibulí na citrusech
Na sádle v hrnci osmažte kousky slaniny dozlatova, asi 5 minut. Zmírněte plamen, vsypejte cibuli a smažte dalších 5 minut.
Vmíchejte rýži a fazole a...
více o Fazole s rýží
Fenykl naloupejte na velmi jemné plátky a vložte do ledové vody. Rybu opepřete, potřete olivovým olejem a zprudka ogrilujte.
Zakryjte a nechte chvíli...
více o Ryba na fenyklu a grapefruitu
Do vařené rýže se zamíchají uvařené černé fazole, které se napřed přes noc namočí a pak se vaří s cibulí, česnekem, celerem a petrželí.
Spolu s...
více o Congri