Maso nakrájíme na jemno, cibuli na menší kolečka, vše smícháme a necháme 24 hod v lednici odležet.
Lžící děláme na pánvi placičky a smažíme na oleji...
více o Čínské masové placičky alá Zita Kabátová
Mrkev,celer,petržel,zelí nastrouhat na hrubo.Cibuly a pórek na kolečka.Zázvor a česnek na jemno.Maso a všechnu zeleninu na oleji začít smažít.Až to...
více o Závitky made in china
Kuřecí stehna vykostíme a nakrájíme na malé kousky. Nakrájené maso obalíme ve škrobové moučce, do které přidáme sladkou papriku, sůl a koření na čínu....
více o Čína z kuřecího masa
Kuřecí plátky nakrájíme na tři části. V míse smícháme nasekané chilli papričky, rozetřený česnek, ocet, 3 lžíce sójové omáčky, med a 2 lžíce oleje....
více o Čínská kuřecí prsíčka s rýží
Maso pokrájíme na plátky silné asi 1 cm a každý plátek naklepeme tak, aby byl co nejtenčí a potom ho ostrým nožem nakrájíme na nudličky.
Plátky masa...
více o Skopové maso kung-pao
Nejdříve uvaříme přes noc namočenou cizrnu s bobkovým listem.
Na oleji zpěníme koření a přidáme nakrájenou cibuli. Až je vše dozlatova, přisypeme...
více o Čínská zeleninová směs s cizrnou
Kýtu nakrájíme na nudličky. Připravíme marinádu ze solamylu, soli, cukru, worchestrové omáčky, kari koření, maggi, oleje, žloutků a papriky. Cibuli...
více o Suei-ču-žeu
Usmažit červenou cibulku, přidat rozetřený česnek, žampiony, dále přidat nakrájené čínské zelí, podlít vodou, krátce dusit.
Pak smíchat s uvařenými...
více o Čínské halušky
Játra nakrájíme na kousky velikosti sousta a obalíme v solamylu.
**Připravíme si směs, do které dáme:** 1 dc vývaru, 2 lžíce bílého vína, 2 lžíce...
více o Játra po sečuánsku
Maso nakrájíme na nudličky a obalíme v Solamylu a vejcích.
Hlávkové zelí, pórek a cibuli nakrájíme na nudličky, černé houby překrojíme na menší kousky...
více o Sečuánské vepřové maso
Kuřecí maso a šunku nakrájíme na kostky. Žampiony na plátky, černé houby překrojíme. Zelí, pórek a cibuli nakrájíme na drobnější kostky.
Na pánev s...
více o Kantonská rýže
Maso nakrájíme na řízky a naklepeme je. Do připravené marinády v misce naložíme řízky na 1/2 hodiny. Pak řízky vyjmeme a nad miskou necháme odkapat....
více o Kantonské závitky
Křidýlka potřeme sójovou omáčkou a mírně je osolíme a opepříme. Smažíme je na rozpáleném oleji asi 15 minut. Na jiné pánvi osmahneme na sádle drobně...
více o Kureci kridla po cinsku
Maso zbavíme kůže a nakrájíme na nudličky. Poprášíme škrobovou moučkou. Rozehřejeme olej a maso na něm prudce opékáme asi 4 minuty. Pak přidáme zázvor...
více o Kuře Kung Pao II.
Maso zbavíme kůže a nakrájíme na nudličky. Poprášíme škrobovou moučkou. Rozehřejeme olej a maso na něm prudce opekáme asi 4 min.
Pak přidáme zázvor,...
více o Kuře Kung-Pao III.
Maso nakrájíme na menší kostky. Smícháme cukr, sójový olej, sójovou omáčku, solamyl a sůl. S touto směsí maso promícháme a necháme asi hodinu uležet....
více o Čínské vepřové kostky
Marinování kuřete: Ve středně velké misce smíchejte sojovou omáčku, rýžové víno a kukuřičný škrob, dokud se kukuřičný škrob nerozpustí. Přidejte kuře...
více o Kuře Kung - Pao