Smícháme všechny suché ingredience a pomalu přidáváme ostatní suroviny. Rozmixujeme těsto tak, aby mělo konzistenci jako podmáslí a nebyly v něm...
více o Celozrnné wafle
Nudličky z hovězího masa obalíme v Solamylu.V pánvi rozpálíme olej a maso orestujeme zprudka ze všech stran, pak vyjmeme stranou a ve výpeku...
více o Bruselské hovězí - minutka
Do velké mísy dáme mouku, smícháme s kypřícím práškem. Máslo nakrájíme na vločky a přidáme spolu s ostatními ingrediencemi, hnětením vyrobíme...
více o Adventní sušenky Spekulatius
Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, steaky z obou stran opepříme (černým mletým pepřem), zatím nesolíme. Přichystáme si odměřenou šlehačku, Brandy a...
více o Ardenský flambovaný Rumpsteak
Slávky přebereme, otevřené vyhodíme a vložíme na 1/2 hodiny do slané vody, aby slávky vyplavily písek.
Do hrnce dáme olivový olej a orestujeme cibulku...
více o Slávky s hranolky
Maso očistíme, zbavíme chrupavek a umeleme na masovém strojku, přidáme sůl, pepř a mléko, rozmícháme a necháme odležet v chladničce. Do odleželého...
více o Holandské řízky