Na nudličky nakrájené a okořeněné maso vložíme do rozpáleného oleje. Jakmile se maso začne barvit dozlatova, přidáme slaninu, cibuli a česnek.... více o Nudličky s růžičkovou kapustou
Maso očistíme. Nakrájíme na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Přidáme cibuli a společně s masem dále osmahneme. Až je směs osmažená,... více o Minutkový guláš Stroganov 3
Maso naporcujeme na nudličky nebo plátky, osolíme, okořeníme směsí pepře a hořčičného semínka. Po chvíli odležení maso prudce orestujeme na tuku po... více o Stroganov s rychlým houskovým knedlíkem
Rýži propláchneme a uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali lžíci oleje. Na másle orestujeme žampiony a zeleninu. Slijeme uvařenou rýži,... více o Žampionové rizoto II.
Maso nakrájíme na menší kousky a jemně naklepeme rukou, okořeníme tymiánem, jalovcem a bobkovým listem, opepříme, zakápneme worchestrem a zalejeme... více o Kančí špíz
Očištěná játra obalíme v opepřené mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo, když začne pěnit vložíme játra a opečeme po obou stranách. Opečená játra... více o játra na tymiánu
Na rozpuštěném sádle orestujeme nakrájenou cibuli se salámem. Přidáme zelí, česnek a dochutíme solí a pepřem. Těstoviny uvaříme v osolené vodě do... více o Těstoviny se zelím - kysaným
Na oleji restujeme nakrájenou cibuli, až zesklovatí. Zpěníme kari a přidáme nahrubo nakrájené zelí. Ochutíme vegetou, krátce podusíme a zjemníme... více o Těstoviny se zelím III.
Na oleji orestujeme najemno krájenou cibulku, odstavíme a přimícháme jemně krájený česnek a oregano. Necháme vychladnout a zapracujeme do mletého masa... více o italské masové knedlíčky
Do pánve s vyšším okrajem vlijeme 2 lžíce olivového oleje, lusky omyjeme a vložíme do pánve když je olej rozpálený. Fazolky osolíme a necháme pod... více o fazolky s česnekem
Na oleji zpěníme cibuli,nebo porek.K tomu mrkev na nudličky.Můžeme přidat proužky červené,nebo zelené papriky.Okořeníme kořením Garam Masala a zelenou... více o Těstoviny se zeleninou II.
Kuřecí maso nakrájíme na proužky a promícháme se sójovou omáčkou. Opečeme na speciální folii pro pečení bez tuku, přidáme pokrájený pórek a na... více o Bramborák s drůbežím masem
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme po žebírkách, nebo na větší hranolky asi 3x3 cm, záleží jaké maso použijeme. Nakrájíme špek na menší kostičky a... více o Bigmanův hrnec
Maso nakrájíme na plátky, opečeme na slanině s cibulkou a mírně podlijeme vodou. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev s petrželí, koření, podle chuti... více o Vepřové plátky na zelenině II.
Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran... více o Burgundská hovězí pečeně
Postup: Omyté kuře /stehna/ naporcujeme, osolíme, opečeme na tuku, podlijeme a v troubě necháme péct do měkka. Měkké maso vyjmeme. Šťávu vydusíme na... více o Drůbež - Stydlivé kuře
Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme. Maso pak dáme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření,... více o Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Kuřecí maso naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme houbovým kořením a kořením gyros. Orestujeme na pánvi. V druhé pánvi... více o Kuřecí prsa se zeleninou
Kuřecí řízky nakrájíme na kostky a orestujeme na rozehřátém másle, přidáme 1/2 lahvičky sojové omáčky a vaříme do měkka. Hotovou směs zamícháme do... více o Kuře na sojové omáčce s těstovinami
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a okořením barbecue. Osmahneme na rozehřátém oleji, slijeme olej. Přidáme na kousky nakrájené... více o Kuřecí Cachos
Nejdříve dáme vařit těstoviny, poté na pánvi rozehřejeme olej, kuřecí prsíčka nakrájíme na menší kousky, posypeme kořením, obalíme ve škrob. moučce a... více o Těstoviny s curry omáčkou
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a smícháme s kořením KOTÁNY Mix na Ryby a s olejem. Necháme v chladu 24 hodin odležet. Na rozpálené pánvi orestujeme... více o Kuřecí nudličky s nivou II.
Na oleji zpěníme cibulku, na ni přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou cuketu.Dusíme, až je cuketa do sklovista. Pak přidáme nakrájený párek a... více o Cuketová čína III.
Maso nakrájíme na kostičky a zalijeme olejem, nakořeníme, promícháme a necháme asi 20 minut odstát. Mezitím uvaříme špagety, které po vychladnutí... více o Pravá čína
Vejce rozmícháme se strouhaným parmazánem a špetkou petržele. Na pánvi s trochou másla osmažíme uzený bůček nebo slaninu. Přidáme nakrájenou cibuli a... více o Špagety ala karbonára
Na kostičkách špeku osmahneme cibuli, pokrájené maso na kostky. Přidáme pepř, trošku tymiánu a oregána, česnek a sůl. Po orestování podlijeme vínem a... více o Dejvická radost
Nakrájíme si kuřecí řízky na kostičky, osolíme je a posypeme kari kořením. Rozpálíme tuk a kuřecí kousky osmahneme. Podle potřeby a barvy ještě... více o Kuřecí řízky na kari s těstovinami
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a promastíme olejem. Na oleji lehce osmahneme nakrájenou cibulku, zalijeme smetanou, ochutíme a povaříme s... více o Špenátové těstoviny s omáčkou
Kousky hovězího masa obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť orestujeme na... více o Rendlíkové hovězí maso s bramborem
Omyté brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Na másle necháme zesklovatět najemno posekanou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso a... více o Zadělávané brambory
Kuřecí maso nakrájíme na větší nudličky, smícháme s kečupem, hustě prosypeme obojím kořením a dáme na chvíli odležet. Salát natrháme na drobnější... více o Kuřecí salát IX.
v hlubší pánvi necháme rozpustit olej, šunku nakrájenou na kostičky dáme orestovat do pánve, přidáme na kolečka nakrájený pórek, který podlijeme... více o Italské těstoviny
Kuřecí maso naklepeme, okořeníme a orestujeme na oleji. Maso vyjmeme a na pánev nalijeme smetanu a přihodíme strouhaný sýr. Mícháním se tvoří hustá ... více o Kuřecí steak v sýrové omáčce
Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule a papriky. Bůček nakrájíme na kostičky, osolíme, okmínujeme a posypeme grilovacím kořením. Přidáme na... více o Andělské zvony
Maso umyjte, usušte, osolte, opepřte. Na rozpálené pánvičce ho zprudka upečte a až bude mít jemně zlatou barvu a pak může zmírnit a nechat to... více o Kuřecí pohoda II.
Maso nakrájíme na úzké proužky, 2 stroužky česneku nakrájíme na velmi jemno. V míse promícháme maso, sekaný česnek, koření, sůl a několik lžic oleje.... více o Gyros se zeleninou a jogurtovou omáčkou
Filé zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na oleji zpěníme cibuli, na to dáme osolené a okmínované filé a opečeme. Zalijeme troškou... více o Filé zapečené se zakysanou smetanou
Maso nakrájíme na kousky a na oleji orestujeme do měkka. Přidáme pokrájené feferonky nebo chilli koření, pokrájené kyselé okurky, hořčici, sůl, pepř a... více o Katův šleh III.
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené houby a orestujeme( dusímeú. Přidáme červenou papriku a sůl. Vedle smícháme smetanu... více o Aniččina houbová omáčka
Osmažíme cibuli do zlatova. Přidám maso a restuji tak dlouho, až ztratí růžovou barvu. Přidám nasekaná rajčata, nakrájenou papriku a kožení. Dusíme... více o Chilli con carne VIII.
Na předehřáté pánvi (nejlépe teflonové) za stálého míchání orestujeme kokos. Poté jej vyjmeme z pánve a necháme ochladit. V hluboké velké pánvi... více o Banány s kokosem
Houby uvaříme v lehce osolené vodě doměkka. Housku nakrájíme na kostky a zalijeme mlékem, přidáme vejce, krupici a necháme nabobtnat. Dále přidáme... více o Božíhodový hubník
Očištěnou papriku rozpůlíme a dáme propéct do vyhřáté trouby. Potom lehce sloupneme slupku a lusk pokrájíme. Na 2 lžících másla orestujeme na kousky... více o Šunkový sendvič s houbami a polníčkem
Osušené porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet. Osušíme je, osolíme, vložíme na teflonovou pánev s rozehřatým olejem a... více o Kapr pečený na sardeli
V pekáčku rozpustíme tuk, vložíme nakrájené žampióny a cibuli, orestujeme, přidáme na kostičky nakrájená rajčata (nejdříve je spaříme a oloupeme), na... více o Zapečená drůbeží pochoutka
Žampióny očistíme, rozkrájíme a podusíme. Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky... více o Dřevorubecký kastrůlek
Brambory uvařené ve slupce, ještě teplé nakrájíme na plátky (půlkolečka), dáme do misky nakrájíme cibuli (bílá, červená, zelená), orestujeme na oleji,... více o Bavorský salát
Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem, okořeníme směsí koření, naskládáme na pekáč - zapékací mísu apod., na který... více o Pikantní kapr II.
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky. Na oleji zpěníme kostičky cibule, přidáme papriku a nakonec kedlubny, které chvíli orestujeme. Podlijeme... více o Kedlubnová omáčka
Rýži přebereme, propláchneme, přidáme lžíci tuku a vodu (1 díl rýže a 1 1/2 dílu vody), osolíme a dusíme doměkka. Žampiony očistíme, nakrájíme a... více o Žampionové rizoto