• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Večeře

Večeře

Vybíráme z receptů

Přidat kategorii do oblíbených
Telecí kapsa nadívaná žampiony

Telecí kapsa nadívaná žampiony

Maso omyjeme a nakrojíme kaspu. Uvnitř je osolíme a opepříme. Očistíme a pokrájíme žampiony. Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kostičky a osmahneme na... více o Telecí kapsa nadívaná žampiony

Pomazánka z tresčích jater

Pomazánka z tresčích jater

Máslo utřeme do pěny, přidáme rozetřená játra, jemně nakrájenou cibulku, citronovou šťávu, sůl a dobře rozmícháme. Vejce nasekáme nadrobno a opatrně... více o Pomazánka z tresčích jater

Chlebové řezy

Chlebové řezy

Z chleba odkrojíme na obou koncích patky a strany seřízneme i s kůrkou tak, aby nám ze střídky vznikl hranol. Podélně jej rozkrojíme na čtyři pláty.... více o Chlebové řezy

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Maso osolíme, pokapeme olejem, koření vetřeme do masa spolu s worchestrovou omáčkou. Necháme 2 hodiny odležet v chladnu, opečeme ze všech stran v... více o Svíčková Wellington

Mozaiková pomazánka

Mozaiková pomazánka

Vyšleháme nebo dobře utřeme margarín se sýrem a přidáme postupně všechny druhy očištěné a posekané zeleniny. Ty nám ochutí a zárověn obarví pomazánku.... více o Mozaiková pomazánka

Sója s houbami

Sója s houbami

Houby namočíme do studené vody a po půl hodině scedíme a nakrájíme na kousky, stejně jako zeleninu. V hluboké pánvi rozpálíme olej a vsypeme postupně... více o Sója s houbami

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Oloupeme česnek, utřeme jej a smísíme s olejem. Omytá a očištěná kuřecí stehna osolíme a potřeme česnekovým olejem. Oloupeme všechnu cibuli. V... více o Kuře dušené na rajčatech a cibuli

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Oloupeme cibuli s česnekem a obojí pokrájíme. Opereme bylinky a jemně je osušíme. Otrháme lístky petrželky a z jednoho svazku bazalky a jemně je... více o Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Řecké masové jednohubky

Řecké masové jednohubky

Pečivo namočíme do vody. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Vymačkáme přebytečnou tekutinu z pečiva a spolu s cibulí, vejcem a petrželkou... více o Řecké masové jednohubky

Sýrové smaženky se žampiony

Sýrové smaženky se žampiony

Opereme petrželku s bazalkou a velmi jemně je osušíme. Jednu snítku bazalky odložíme stranou na ozdobu. Zbytek bylinek otrháme a jemně nasekáme. Na... více o Sýrové smaženky se žampiony

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Zvlášť uvaříme sušené houby. Do vařící vody vložíme kostky oloupaných brambor, osolíme, přidáme kmín, bobkový list a když jsou brambory poloměkké,... více o Valašská kyselica

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě... více o Drůbeží játra na jehle

Minipizzy s olivami a salámem

Minipizzy s olivami a salámem

Droždí rozdrobíme do 100 ml vlažné vody a necháme vzejít kvásek. Prosijeme mouku, přidáme cukr, sůl, olivový olej a zalijeme kváskem. Vypracujeme... více o Minipizzy s olivami a salámem

Mates s bylinkovou omáčkou

Mates s bylinkovou omáčkou

Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kostičky. Odkrojíme zelené konce i kořínky ředkviček, opereme je a nakrájíme na tenká kolečka. Okurky nastrouháme.... více o Mates s bylinkovou omáčkou

Restované brambory s petrželkou

Restované brambory s petrželkou

Oloupeme a omyjeme brambory. Zalijeme vroucí vodou, osolíme a vaříme doměkka asi 25 minut. Slijeme a necháme okapat. Opereme petrželku, otrháme lístky... více o Restované brambory s petrželkou

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, rozdělíme na plátky a naklepeme. Potom je osolíme a opepříme. Citron dobře omyjeme v teplé vodě a rozpůlíme. Z jedné... více o Zapečená kuřecí prsíčka

Filé s česnekovou majonézou

Filé s česnekovou majonézou

Na česnekovou majonézu oloupeme česnek a prolisujeme ho. Smícháme žloutky, 1 lžíci citronové šťávy, cukr, sůl a pepř. Elektickými metličkami všleháme... více o Filé s česnekovou majonézou

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Plátky masa omyjeme a očistíme od blanek a tuku. Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. V hlubokém talíři rozkvedláme... více o Vídeňský řízek

20 minut
Krůtí hamburger s pikantní majonézou

Krůtí hamburger s pikantní majonézou

Maso pokrájíme na nudličky a posypeme gyrosovým kořením. Oloupeme okurku a jednu třetinu nastrouháme na hrubém struhadle. Oloupeme a utřeme česnek.... více o Krůtí hamburger s pikantní majonézou

Pažitková pomazánka

Pažitková pomazánka

Tvaroh rozetřeme s jemně nastrouhaným vejcem, změklým máslem a podle potřeby zředíme mlékem a vyšleháme jemnou hladkou pomazánku. Nakonec osolíme a... více o Pažitková pomazánka

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Přebranou opláchnutou čočku namočíme a necháme nabobtnat. Potom k ní přidáme mrkev vcelku a bobkový list a uvaříme doměkka. Slaninu nakrájíme na... více o Čočka na slanině

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Máslo utřeme do pěny, přidáme vidličkou rozmělněné sardinky, dobře rozmícháme za postupného přikapávání oleje ze sardinek. Nakonec přidáme drobně... více o Pomazánka ze sardinek

Vepřové medailonky s čínským zelím

Vepřové medailonky s čínským zelím

Očištěné a omyté zelí nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi... více o Vepřové medailonky s čínským zelím

Tavená pomazánka

Tavená pomazánka

Utřeme sýr a máslo. K tomu přimícháme salám umletý na masovém strojku. Přidáme drobně rozsekané vejce a cibulku. Podle chuti osolíme a okořeníme... více o Tavená pomazánka

Brokolice s tvarohovým dresinkem

Brokolice s tvarohovým dresinkem

Nejdříve připravíme dresink z tvarohu, pomletých ořechových jader, smetany, několika kapek estragonového octa a pokrájené pažitky. Důkladně jej... více o Brokolice s tvarohovým dresinkem

35 minut
Zelná polévka

Zelná polévka

Vodu nalijeme do hrnce, přidáme rozdrcený masox a uvedeme do varu. Přidáme okapané a překrájené zelí a uvaříme do měkka. Potom přidáme oloupané a na... více o Zelná polévka

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně opatrně utrhneme 8 vnějších... více o Zelné závitky s mletým masem

Bačovy mošničky plněné ovčím sýrem

Bačovy mošničky plněné ovčím sýrem

Na vál prosijeme mouku, přidáme máslo, špetku soli, vejce a 100 ml vody. Vypracujeme tužší těsto. Zabalíme je do utěrky a necháme 60 minut odležet.... více o Bačovy mošničky plněné ovčím sýrem

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef na portském se šalotkou

Opereme bylinky a otrháme lístky. Oloupeme česnek a obojí spolu s hořčicí, 2 lžícemi oleje a solí rozmixujeme. Rozpálíme troubu na 250 °C. Maso... více o Roastbeef na portském se šalotkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na kůži je křížem několikrát nařízneme a propícháme hřebíčky a jehličkami rozmarýnu. Cibule a mrkev... více o Vepřová pečeně s kůrčičkou

Šátečky s masozeleninovou náplní

Šátečky s masozeleninovou náplní

Vypracujeme těsto z mouky, soli, vína a vejce. Přikryté je necháme alespoň 60 minut odležet. Omyjeme broklici. Rozdělíme ji na růžičky a dáme na 10... více o Šátečky s masozeleninovou náplní

Zapečený plněný fenykl

Zapečený plněný fenykl

Hlízy fenyklu omyjeme, rozpůlíme a povaříme asi 15 minut ve vývaru. Změklé fenykly vyjmeme z vývaru a necháme prochladnout. Potom vydlabeme vnitřky.... více o Zapečený plněný fenykl

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Papriky omyjeme, podélně rozůlíme, vyjmeme jádřinec a odřízneme stopku. Hermelín nakrájíme na malé kousky, salám rozkrájíme na kostičky. Cibulku... více o Papriky plněné hermelínem

150 minut
Vepřový guláš

Vepřový guláš

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme.... více o Vepřový guláš

Čočka po orientálsku

Čočka po orientálsku

Přebranou a opláchnutou čočku namočíme na několik hodin do studené vody. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a osmažíme s kari kořením na rozehřátém... více o Čočka po orientálsku

Švédské brambory

Švédské brambory

Syrové brambory dáme na lžíci a nakrojíme až k okraji, tak, že drží pohromadě do výšky asi 3 cm. Ohnivzdornou misku vymažeme máslem, brambory do ní... více o Švédské brambory

30 minut
Pažitková omáčka

Pažitková omáčka

Nakrájenou cibuli dorůžova osmažíme na másle, přidáme mouku a zasmahneme. Světlou zásmažku zalijeme vývarem a rozšleháme. Přichutíme solí a rozdrceným... více o Pažitková omáčka

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Brambory oloupeme, omyjeme a jemně nastrouháme. Pokusíme se vymačkat většinu škrobu. Zelí necháme okapat a nakrájíme ho na menší kousky. Oloupeme a... více o Staročeské zelníky s bramborami

Bramborové kotlety se šunkou

Bramborové kotlety se šunkou

Brambory oloupeme, omyjeme a vcelku uvaříme. K uvařeným prolisovaným a ještě teplým bramborám přidáme sůl, mouku, prášek do pečiva a vejce. Vše... více o Bramborové kotlety se šunkou

120 minut
Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Losos v žampionové omáčce se zeleným…

Lososa omyjeme, osušíme, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Žampiony očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Nudle vaříme asi 10 minut v osolené vodě, potom... více o Losos v žampionové omáčce se zeleným pepřem

Kapr s česnekem

Kapr s česnekem

Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme... více o Kapr s česnekem

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Krajíčky chleba diagonálně nakrájíme na trojúhelníky. V hlubokém talíři rozkvedláme vejce se solí. Do druhého talíře nasypeme mouku. Kousky chleba... více o Opečené toasty s mozzarellou

15 minut
Bramboráky

Bramboráky

Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu z bramborákového těsta slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme nebo... více o Bramboráky

Vepřové na houbách

Vepřové na houbách

Vepřovou krkovici dobře omyjeme, osušíme a potřeme sladkou paprikou, solí a pepřem. Maso vložíme do vymaštěného pekáče a pečeme v předehřáté troubě ... více o Vepřové na houbách

30 minut
Smažené kuře

Smažené kuře

Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. Kuře podélně rozpůlíme a každou polovinu obalíme v mouce, potom ve vajíčku a nakonec ve strouhance. V kastrole... více o Smažené kuře

Pestrá selská pánev

Pestrá selská pánev

Oloupeme a omyjeme brambory a nakrájíme je na kostky. Slaninu nakrájíme nadrobno a na pánvi bez tuku ji dokřupava vypečeme. Vyjmeme a na chvíli dáme... více o Pestrá selská pánev

10 minut
Pikantní smetanová omáčka

Pikantní smetanová omáčka

Majonézu rozmícháme s kečupem a smetanou. Potom do ní přidáme citronovou šťávu, worchestrovou omáčku, cukr, koření a dobře rozmícháme. Omáčku... více o Pikantní smetanová omáčka

Kapustové závitky s houbovou nádivkou

Kapustové závitky s houbovou nádivkou

Kapustové listy přelijeme vřelou vodou a 5 minut je blanšírujeme. Potom listy slijeme, propláchneme proudem ledové vody a necháme úplně okapat.... více o Kapustové závitky s houbovou nádivkou

Lehký koktejl s lososem

Lehký koktejl s lososem

Salát očistíme, omyjeme a nakrájíme na velmi jemné proužky. Rajčátka omyjeme a přepůlíme, salátovou okurku a ředkvičky očistíme (neloupeme) a... více o Lehký koktejl s lososem

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka. Vodu slijeme a špagety necháme okapat. Očistíme a na silnější plátky nakrájíme žampiony.... více o Špagety s houbami a sýrovou omáčkou

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

85
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
54
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
43
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem
Svíčková na smetaně s…
42
Zapražená kuřecí polévka
Zapražená kuřecí polévka
39
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Večeře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact