Všechny suroviny, kromě polevy, dobře smícháme v míse a nalijeme do pečící nádoby, z které jsme vyňali hnětací lopatku. Přístroj nastavíme na program... více o Perníkový chlebíček
Program Těsto. Pak těsto vyndat, rukama roztáhnout, naplnit na čtvrtiny rozkrájenými rajčaty, zavinout jako závin a vrátit do formy. Potřít vodou, dát... více o Chléb se sušenými rajčaty od Anndy
Otevřeme anasový kompot a ovoce procedíme. Šťávu z kompotu odměříme a pokud jí je méně než 200 ml, doplníme vodou. Vlijeme do pekárničky, přidáme sůl,... více o Ananasová bábovka v pekárně
Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny. Nejdříve zapnout program PŘÍPRAVA TĚSTA, poté program KLASIK (pekárna ETA), velikost 2, barva střední.... více o Kváskový chléb
Nejdříve vlijeme do pekárny na chleba všechny tekuté suroviny, přidáme sůl, cukr, mouku, krupici, do které nasypeme droždí. Zvolíme velikost jedna a... více o Italský bílý chléb
Všechny suroviny dáme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na Základní program (Basic).... více o Kmínový chléb
Suroviny vložíme do pekárny chleba v uvedeném pořadí tak, aby se droždí nedotýkalo tekuté části. Zapneme program PŘÍPRAVA TĚSTA. Po ukončení programu... více o Francouzské bagety
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí (mimo oliv) tak, aby se droždí nedotýkalo tekuté části. Nastavíme velikost 1, program SPRINT (pekárna... více o Pizza chléb
Smíchejte všechny přísady, ale uschovejte si stranou část rozšlehaného vejce. Vypracujte těsto (podle potřeby přidejte tuk či mouku), zformujte je do... více o Elfský Chléb Lembas
Nalijeme vodu, nastrouhané brambory, kmín, cukr, ocet, mouku a na konec droždí. Pečeme na 1. středně velké, tmavá kůrka, pekárna Alaska.... více o Chléb z domácí pekárny II.
Do mísy presejeme mouku, do jejího středu uděláme důlek a rozdrobíme do něj droždí. Zalejeme je vlažným mlékem, oslazeným lžící cukru, odspodu zlehka... více o Mazanec III.
Vše se postupně nahází do domácí pekárny a zvolí se základní tří hodinový program. Jinak řečeno - vše se smíchá dohromady a hněte se půl hodiny, nechá... více o Hrušková buchta